Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit u Tirani

Vučić čestitao Hrvatima, iako je navijao za Japan, a evo zašto nije mogao čestitati Plenkoviću

Foto: EU
06.12.2022.
u 19:28

Vučić je čestitku izrekao odgovarajući na pitanje novinarke Nove TV Ivane Petrović o situaciji na Kosovu

Na kraju, za vas Hrvate, iako sam navijao za Japan, čestitam na prolazu dalje i želim vam mnogo sreće - poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na kraju svoje press konferencije večeras u Tirani, po završetku summita lidera Europske unije i zemalja zapadnog Balkana. 

Vučić je tu izjavu dobacio odgovarajući na pitanje novinarke Nove TV Ivane Petrović o situaciji na Kosovu nakon današnjeg incidenta u Zubinu Potoku. 

Na opasku novinarke da je mogao čestitati hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću kojeg je vidio na summitu, Vučić je odgovorio aluzijom na svoj neuspješni posjet Jasenovcu:

- Ne mogu Plenkoviću čestitati. Znate, onima koji zabranjuju nekom da položi vijenac ili cvijeće, ne mogu njima. Čestitam vama. Sve najbolje vam želim.

Komentara 87

FR
Frapin
19:37 06.12.2022.

Jebeš tebe i tvoje čestitke sa figom u đepu

VO
Votum
19:56 06.12.2022.

Ma nisi ti navijao ZA Japan nego PROTIV Hrvatske. Čestitka je izlišna....

PG
Paulie_Gualtieri
19:41 06.12.2022.

Jednom četnik, uvijek četnik. Naravno da nisi za Hrvatsku navijao. Ni ne treba nam podrška takvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije