Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao trenutne rezultate

Vučić: Bit će mjesta gdje će se ponoviti izbori, nije još sve zaključeno

Beograd: Aleksandar Vučić glasao je na parlamentarnim izborima
Foto: Milos Tesic
1/4
18.12.2023.
u 21:15

"Ponosan sam na rezultate i na naše ljude, a i na sve ostale koji su glasali svojom voljom", ustvrdio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na RTS-u dan nakon što su građani Srbije glasovali na prijevremenim izborima za novi saziv Skupštine Srbije i parlamenta Vojvodine te vijećnike 65 lokalnih samouprava, uključujući i Beograd. 

"Građani su jasno pokazali da žele stabilnost i sigurnost, a to je ono što je najvažnije. SNS je posvuda dobio više", kazao je Vučić govoreći o izborima te zahvalio građanima na podršci, prenosi Blic.  

Vučić smatra da će Aleksandar Šapić ponovno biti gradonačelnik Beograda, no napominje kako to ne ovisi o njemu. 

VEZANI ČLANCI:

"Ako Branimir Nestorović ne podrži nikoga, slijedi ponavljanje izbora", naveo je te dodao: "Vidjet ćemo tko će formirati vlast u Beogradu. Čekamo da se cijeli proces završi, sigurno će biti mjesta gdje će se ponoviti izbori, nije još sve zaključeno".

Predsjednik Srbije istaknuo je i kako je njihova kampanja bila "čista", odnosno da nikoga nisu vrijeđali niti napadali

"Želim reći hvala svim ljudima na ogromnoj odgovornosti, puno mi znači dobiti 46,8 posto važećih glasova, to je impresivno nakon 11 godina na vlasti. Ponosan sam na rezultate i na naše ljude, a i na sve ostale koji su glasali svojom voljom", ustvrdio je. 

VIDEO Prizor o kojem svi pričaju: Vučić stajao u redu s građanima da bi glasao

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivekivek
12:14 19.12.2023.

pa kad je narod uz vučića, čemu toliki prosvjedi i negodovanje?? Imate vlast točno onakvu kakvu zaslužujete...

KA
KatarinaH
23:42 18.12.2023.

Kao i svake godine negde se ponove izbori, alo jedno je sigurno narod je uz Vucica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije