Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrije u Zadru

Vučetić: Neka USKOK i DORH zamisle da smo umrli i nek dođu zbog korupcije u KK Zadar

Marko Vučetić
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.08.2021.
u 22:11

Svi ste iskazali vjeru u Boga koji se zove KK Zadar. Međutim, taj Bog ima problema koji su niski i zalaze u područje korupcije. Iz KK se desetljećima izvlače milijuni, to je Klub koji generira probleme, ustvrdio je predsjednik gradskog vijeća

Na sjednici zadarskog gradskog vijeća gdje HDZ ima gradonačelnika, ali je manjina u vijeću žestoko se raspravljalo o prezaduženom simbolu grada Zadra - košarkaškom klubu.

Predsjednik gradskog vijeća Marko Vučetić dotakao se situacije u Zagrebu prozvavši DORH zbog nereagiranja. 

- Svi ste iskazali vjeru u Boga koji se zove KK Zadar. Međutim, taj Bog ima problema koji su niski i zalaze u područje korupcije. Iz KK se desetljećima izvlače milijuni, to je Klub koji generira probleme. Živimo u zemlji u kojoj do istrage kriminala dođe tek ako netko umre ili kada se promijeni vlast, a ja pozivam DORH i USKOK neka zamisle da smo svi mrtvi i istraže problem korupcije i sve nas suoče s istinom. Bih li im dao novac? Da, jednu kunu za cijelu godinu, jer im više ne treba, rekao je sudjelujući u raspravi predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić smatrajući da su jedine opcije koje stoje pred KK Zadrom „stečaj, likvidacija ili privatizacija” - prenosi Zadarski.hr izjavu Marka Vučetića. 

VIDEO: Pogledajte kako aktivirati svoju novu osobnu iskaznicu

Komentara 5

Avatar prahrvat
prahrvat
22:37 02.08.2021.

To je to. Skrivanje iza emocija navijača, čitaj čista manipulacija. Raščistiti sve. Na opću dobrobit. Karavane moraju proći, neka...

DU
Deleted user
00:09 03.08.2021.

jedino pravo riješenje je privatizacija kk zadar i to tako da 10 % ima grad, 20 % imaju gradske tvrtke, 20 % navijači, 50 % na slobodnom tržištu ponuđeno privatnim investitorima. prihodi i rashodi kluba dijele se u istom omjeru.

KR
krena
16:35 06.08.2021.

KK Zadar vode Veliki hrvati i oni zbog svoga velikog hrvatovanja imaju pravo i na veliku proviziju. A mali hrvati to moraju priznati i u to se ne dirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije