Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRI SE I SNIMKA PREMLAĆIVANJA
Povratak na članak

Vršnjačko nasilje u Istri: Na igralištu škole 30-ak učenika tuklo dječaka, ravnateljica nije zvala policiju

Na snimci se pak vidi kako je dijete primilo puno udaraca u glavu, područje genitalija i tijelo te da je dva puta bačeno na pod

Komentari 5

Avatar Definity
Definity
13:56 15.02.2022.

Ma nemoguće?! U Istri? Bastionu tolerancije? 😏 mora da se šalite....

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:28 15.02.2022.

te dječje tuče, bilo ih je uvijek. i kad se sjetim tih iz mojeg doba kad sam išao u školu, nisu imale veze sa nasiljem. bilo je svađa, sukoba i ponekad tuča je bila obrana od nasilnika. to je bio dio našeg odrastanja. naravno najveći problem bi bio kad bi ja kao hrvat koji je tada išao u crkvu, razbio nos Dragoslavu koji je bio sin oficira JNA pa bi onda dobio lekciju da se ne smije drugove tuči... ali ovo, 30 na 1 prava slika junaka. mi kad smo se tukli bilo je 1 na jedan pa kom obojci, kom opanci... razbijen nos, ponos. i onda znaš da te još kod kuće čeka kazna.

VL
VI
vidum
12:58 15.02.2022.

Svako vrijeme nosi svoje. Ne možete očekivati od današnje mladeži da se zabavlja na način na koji smo to činili mi prije pola stoljeća. Oni imaju svoje "radne akcije", koje su prilično različite od naših.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.