Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Vrhovni zapovjednik Zoka naredio je Olegovu uhidbu, ali se on s družinom odmetnuo u brda

Milanović i Butković
Šime Zelić/Pixsell
14.04.2024.
u 11:43

Eskalira sukob između Zoke i novootkrivenog Olega, Plenkijeva zeca koji je poveo utrku čiji cilj pada na nečistu srijedu za osam dana

Subota 6.4.2024.

Nakon što je otkrivena prepiska između kninske kraljice Josipe i tajanstvenog Olega, hrvatska je javnost ostala u šoku jer se tek tada otkrilo da taj Oleg postoji i ne samo što postoji, nego je i ministar u Plenkijevoj vladi! Lika nisu mogli naći ni na zajedničkim fotkama vlade, jer se, onako mali, navodno sakrio iza viših ministara. USKOK također nije znao da Oleg postoji, jer ga, do afere s Josipom i zapošljavanjem njenih najmilijih, nije bilo nigdje. Čim ga je otkrio, vrhovni zapovjednik Zoka naredio je njegovu uhidbu, ali se Oleg s družinom odmetnuo u brda iznad rodnog lukobrana i otamo granatira Zoku pitanjima na koja, za sada, baš i nema odgovora.

Nedjelja 7. 4. 2024.

Invazija Torcide na Rijeku! Sa svih strana spustili su se navijači Hajduka kako bi pozdravili svoje ljubimce, koji su ovih dana ušli u Guinnessovu knjigu rekorda, postavivši rekord osvajanja prvenstva u pokušaju zaredom. Igrači Hajduka ulogu favorita, opravdali su i ovoga puta, rutinski izgubivši protiv Rijeke. Reporteri su na Velebitu posjetili baku Maru, koja je jedina uplatila tiket na pobjedu Hajduka, postavši tako jedina osoba na ovom svijetu koja se nadala da je Hajduk u stanju bilo koga pobijediti. Istovremeno, splitska psihijatrija puna je novih pacijenata. Riječ je redom o mlađim punoljetnicima, redom mladićima koji boluju od težih oblika depresije zbog toga što u njihovom životu Hajduk nikada nije bilo prvak. Za sada im se ne zna lijeka.

VEZANI ČLANCI:

Ponedjeljak 8. 4. 2024.

Svjetske novinske agencije javljaju o sukobima umirovljenika u Zagrebu, gdje su se potukle pristalice raznih stranačkih programa. Naime, većina stranaka u ovoj kampanji, umjesto razvojnim programima za mlade, kojih više nema, ili zaposlene, kojih je sve manje, okrenula se umirovljenicima, kojih je najviše, a njihov broj sve više raste. Zoka i Plenki se kunu da će ih obasuti poklonima i povećati im lovu za mirovine, a za njima licitiraju i druge stranke. Plenkijevci su napali zokijevce, nagovarajući ih da prijeđu u njihov tabor, jer je, kako nam je rekao umirovljenik Vladimir, "bolji Plenkijev vrabac u ruci nego Zokin golub na grani". S druge strane, Zokini odgovaraju da će se se on isprsiti više od Plenkija nakon izbora. Veće sukobe spriječile su jake snage MUP-a.

Utorak 9. 4. 2024.

Eskalira sukob između Zoke i novootkrivenog Olega, Plenkijeva zeca koji je poveo utrku čiji cilj pada na nečistu srijedu za osam dana. Olegu su se u brdima, iznad rodnog lukobrana pridružili tata i braco, bivši prometni žandar, koji je, paralelno s Olegovim političkim uspjehom, iznenada otkrio smisao za biznis. Sva trojica sastavljaju svako jutro poruke za Zoku, koji je brigadiru Burčulu zapovjedio da ih svu trojicu pohapsi, ali za sada od toga nema ništa, jer Olega brani družina vojskovođe Ante Bačića Baće, kojega se ne može pobijediti konvencionalnim načinima ratovanja, pa su Burčulu ruke vezane.

Srijeda 10. 4. 2024.

Kakva glupa predizborna podvala splitskog gradonačelnika Puljka i njegova zamjenika Bojana Ivoševića! Zamislite, ta dva lika organizirala presicu kako bi zatražili istragu jer su, navodno, splitski policajci u dosluhu s kriminalcima organizirali sačekušu za Bojana, jer je htio spriječiti njihove građevinske marifetluke?! Zamislite budala! Da bi hrvatski policajci šurovali s građevinskim krimosima, koji ruše sve pred sobom i grade Mediteran kakav nikada nije bio, sijeku stabla bez dozvole, betoniraju obalu, miniraju sike, preoravaju plaže na kojima smo učili plivati i u more bacali čarobne kamene oblutke naših djetinjstava? Pa tko bi u to povjerovao...

VEZANI ČLANCI: 

Četvrtak 11. 4. 2024.

Pobješnjela svjetina, upala je danas u prostorije DORH-a, porazbijala inventar, podmetnula požar i pretukla hrvatskog Eliota Nessa, Ivana Turudića! Grozni incident uzrokovan je otkrivanjem poruka između Olega i Josipe. Jedan od terorista koji su upali u DORH, ne želeći otkriti svoj puni identitet, rekao je da se zove Ivan i bijesno je dobacio našem reporteru da Josipu uhićuju "samo zato što svoje voli" i da je dosta antihrvatske rabote DORH-a i USKOK-a: "Umjesto da zaštitimo mito i korupciju kao nematerijalnu baštinu, mi gledamo kako uhićuju Josipu koja je htjela pomoći našim ljudima. Što USKOK želi? Da umjesto posla za sina svoje prijateljice, Josipa posao sređuje nekom Nepalcu ili Indijcu?"

Petak 12. 4. 2024.

Rijeke pravde dolaze i ponovo će legalizirati sve bespravno izgrađene objekte i nagraditi sve drage ljude koji su protuzakonito gradili. Ako ja mogu kršiti Ustav kao predsjednik RH, zašto načelnik Kordić, ne bi mogao bespravno graditi objekte općinskim novcem i na njime zarađivati. Pa nećemo se valjda zakona držati kao pijan plota", pravednički je kriknuo Zoka u Vođincima na velikom skupu potpore Martinu Kordiću, načelniku općine koji je salu za domjenke i lovački dom, općinskim novcem, izgradio bez dozvole. Simpatičnom Martinu potporu je pružila i Zokina bivša ministrica Anka Mrak-Taritaš, predsjednica udruge Pajdi ziđaj, za dozvolu ne pitaj, koja je svojevremeno legalizirala oko milijun sličnih objekata diljem naše napaćene zemlje ponosne.

Komentara 2

JA
Jatiser
09:45 15.04.2024.

Nažalost imamo to što smo izabrali. A očito smo jako jako nepismeni ili smo kriminalci

PR
prajdali100
12:34 14.04.2024.

El grande Zoka i dalje prijeti svima koji ga krivo pogledaju.Lik ima stanovitih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije