Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud
Povratak na članak

Ukinuta odluka osječkog suda o obustavi postupka protiv Lucića zbog nuđenja mita Hedlu

Osim što je ukinuo ranije rješenje Vrhovni sud je osječkom sudu naložio ponovno odlučivanje o Lucićevoj optužnici, navodeći da su pogrešno zaključili da se ne može raditi o kaznenom djelu jer Hedl nije imao svojstvo odgovorne osobe

Komentari 3

AN
antonelić
16:21 13.03.2019.

ajoj , gle poštenog hrskog čoeka ... jeli još uvijek član zločinačke partije ? ...

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
16:10 13.03.2019.

Ja sam na ovog lika zaboravio. Kod nas je pravosudje tako brzo da se cak i skandali zaboravljaju.

VL
TA
Tarantula
07:52 14.03.2019.

Da li je to onaj Hrvat i katolik iz HDZ-a koji je na račun poreznih obveznika RH bio u luksuznom hotelu sa 5 zvjezdica trpao neku klinku? Da li je to onaj koji je dužan državi zbog ne plaćanja doprinosa 600 000 kn i dalje sjedi i dobiva novce od te iste države kojoj je dužan? Da li je to onaj isti koji je pokušao podmititi novinara da ne piše o njegovim aferama? Da je, to je taj! Živio HDZ!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.