Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Spice
Povratak na članak

Vrhovni sud oslobodio Marinca, u ostalom dijelu potvrdio presudu zagrebačkog suda

Zagrebački Županijski sud oslobodio je 2016. bivšeg potpredsjednika Vlade RH Damira Polančeca i sedmoricu suokrivljenika optužbe da su pokušali preuzeti vlasništvo nad Podravkom te je pritom oštetili za gotovo 400 milijuna kuna.

Komentari 6

PV
prcko.vitamincic
19:18 23.12.2021.

Nešto sudovi požurili do kraja ove godine da oslobode mnoge koji su nevini kao francuske sobarice... pa pogledajte malo imovine optuženih, odakle hoteli i ostala bogatsva? Od poštene plaće? Aj aj aj... pa ljudi jeste li vi svjesni da možete ovaj jadni narod varati, ali onoga gore koji dijeli jedino pravedno kako je tko zaslužio i to do sedmog koljena, kako se njega ne bojite?

VL
MU
MUNJA5
18:38 23.12.2021.

I kaj sad? Ljudima su uništene karijere i to mora netko platiti. Cijele obitelji su imale sramotu i manje novaca te veliku sekiraciju i sada je red da se to nekako novčano nadoknadi. Ne samo iznos plaće nego i puno više zbog pretrpljenih bolova, izgubljenog vremena, sramote i svega ostalog što ide uz to. Jbga, netko je ljudima uništio život i njihovoj djeci a možda i unucima. Ovako se godinama povlačiti po sudovima, biti u zatvorima, izgubiti zaradu ...... a zašto?

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:30 24.12.2021.

Vrhovni sud oslobodio pravog hrvata Marinca, u ostalom dijelu potvrdio presudu zagrebačkog suda uz dodatak da odabrani pravi hrvati mogu lamiti a do zatvora uz Boga i domoljublje izuzetno težko dojti.

VL
WA
Wartengarten
18:12 23.12.2021.

Kakvi majstori...preobrate i Vrhovni sud....ovo Rumenige moze ali samo u RH, jadna li joj majka,hahahaha.

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
17:24 23.12.2021.

I to je to . Nitko kriv . Love nema , kredita ima ,izgrađeno ništa , za popravak sve.

VL
PO
poluprovokator
16:03 23.12.2021.

Pojeo vuk magare. Lijepa Naša uz ovakvo vodstvo nije imala nikakve šanse i eto nas pokradenih, izdanih i prodanih borimo se za zadnje mjesto u EU sa Rumunjskom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.