Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vrdoljakovo domoljublje na temi koja nije HDZ-ova

Zar HDZ uistinu drži da se tako olako temelji Sanaderove arhitekture mogu strpati u moralni sud prema kojem to nema veze s “ovim HDZ-om”!?

Komentari 4

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
12:47 17.06.2014.

idemo ostaviti Sanadera u samostanu - bivši HDZ u ropotarnicu a bavimo se sadašnjosti - koja nam je kamen oko vrata.. ako HDZ ima viziju bolju od SDP nek uzme vlast

VL
Avatar MK
MK
13:04 17.06.2014.

...a koja pravna drzava bi bez dokaza osudila covjeka da je primio 10 milijuna € mita, kada i USKOK-ov krunski svjedok sam kaze da mu nije dao ni cent a i USKOK-ova istraziteljica Mirna Rukavina nije popisala vise nego 3.1 milijuna € ukupne imovine obitelji Sanader?! ...problem je u UDBI u INA-i o kojoj je vec i Stjepan Durekovic pisao i koja je zatajila Vladi RH stvarnu vrijednost INA-e (prije svega nalazista u Sriji)!

VL
CB
Conan Barbarin
14:19 17.06.2014.

vrdoljaka bi trebalo hitno smijeniti, kao i grčića i jakovinu. njih trojica nisu dorasli ministarskim pozicijama.

VL
UM
Umjereni
14:12 17.06.2014.

MK, daj više prestani laprdati nešto što veze s vezom nema. Daj više prestani s izmišljavanjem nekakvih udbaša. Shvati više da se Jugoslavija raspala prije četvrt stoljeća, da nema natrag, a da bi tadašnji najbolji kadar udbe imao danas 700 godina ili nešto manje. Shvati više da nema Jugoslavije i nema tko bi financirao tajnu službu nepostojeće države. Dajte više, prestanite s time. Temeljiš neke svoje sudove na plitkim novinskim tekstovima i bajkicama. Spis je nakon osude dostupan zainteresiranoj javnosti uz obrazloženje, pa se obrati sudu i idi čitaj sve što tamo piše a ne samo što si ti pročitao u nekim novinama. I okani se već jednom nekakvih nalazišta u Siriji. U Siriji bijesni rat, režu se glave kuhinjskim nožem, kršćani se pribijaju na križ, neprijateljima se vade organi i pred kamerama jedu. Kakva nalazišta? Ti se ide tamo naftu vadit? S kim ćeš pregovarati o licenciji? S Asadom ili pobunjenicima. Neki od vas se ponašaju kao da je svijet zemlja teletubbies-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.