Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvootkup dionica Ine

Vrdoljak: Vlada će MOL-u načelno odgovoriti da je zainteresirana

Ivan Vrdoljak
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.11.2013.
u 15:22

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako će Vlada do kraja mjeseca MOL-u načelno odgovoriti da je zainteresirana za pravo prvootkupa dionica Ine.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako će Vlada do kraja mjeseca MOL-u, koji je u petak objavio da je ovlastio Odbor izvršnih direktora da počne s pripremama za prodaju MOL-ova udjela u Ini, načelno odgovoriti da je zainteresirana za pravo prvootkupa dionica Ine. Vrdoljak je to, javlja HRT, najavio gostujući u emisiji Poslovni tjedan Hrvatskog radija gdje je i dodao da Vlada želi razmisliti o pravu prvootkupa.

Kazao je i da on i premijer Zoran Milanović nemaju različite stavove o pitanju prvootkupa dionica te je podsjetio da su hrvatski pregovarači na zadnjem sastanku dali prijedlog o korporativnom upravljanju i da će danas dostaviti detalje predloženog sustava, ali i da su iz MOL-a potvrdili da će na to odgovoriti u najkraćem roku. 

>>Vladi rok do kraja mjeseca za odluku o kupnji udjela MOL-a

Ključne riječi

Komentara 7

ZD
zdepar
15:42 11.11.2013.

veliki uspjeh najstručnijeg hrvatskog pregovarača mrdoljaka - izgubio je sve što se može izgubiti

KL
klamerko
17:01 11.11.2013.

''Vlada će MOL-u načelno odgovoriti da je zainteresirana'' I TO ti Ivane ovako javno u medijima da svi članovi mola mogu čitati. Imao je Karamarko pravo kad je rekao da sve hrvatsko rastačete, ali da čak i najzdraviji minimalni razumzum idete rastakati koji kaže da biste trebali biti mudri i DISKRETNI u pregovorima s molom, to doista nisam očekivao da ćete i to rastakati, tj. da ćete sami sebe rastakati misleći da ste nam svima već mozgove isprali. E pa meni niste i nećete.

DU
Deleted user
16:49 11.11.2013.

I ja sam načelno zaineresiran,ali mi kao i Vladi fali 3 milijarde eura ha ha ha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije