Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRDOLJAK ODGOVARA NA KRITIKE

'Umjesto nošenja kolača Bandiću u zatvor, bilo bi bolje da ih donese u škole'

Kolinda Grabar Kitarović u ponoć u Dražicama krenula u izbornu kampanju
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
05.12.2019.
u 11:02

U svom obraćanju naglasio je kako loši rezultati nisu krivnja HNS-a, odnosno kurikularne reforme koju je donijela HNS-ova minsitrica Blaženka Divjak jer je istraživanje provedeno prije provedbe obrazovne reforme

HNS-ov Ivan Vrdoljak napao je danas predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović zbog njezinih izjava vezanih uz poražavajuće rezultate PISA testova koji su u hrvatskoj podigli dosta prašine posljednjih dana.

U svom obraćanju naglasio je kako loši rezultati nisu krivnja HNS-a, odnosno kurikularne reforme koju je donijela HNS-ova minsitrica Blaženka Divjak jer je istraživanje provedeno prije provedbe obrazovne reforme. 

"Hrvatska zna, ali predsjednica očito ne zna! PISA istraživanje provedeno je prije ulaska kurikularne reforme u škole i predsjednica koja bi trebala voditi brigu o budućnosti zemlje to mora znati! U protivnom riskira da bi netko njene istupe mogao protumačiti ili kao neznanje ili kao manipulaciju ili da je od velikog podržavatelja reforme obrazovanja - nakon Bandićeve podrške njenoj kandidaturi - posve preuzela njegovu retoriku i postala njen protivnik" - napisao je Vrdoljak na svom Facebooku, ali se tu nije zaustavio.

I on se kao i brojni drugi političari osvrnuo i na izjavu Grabar-Kitarović u kojoj je odgovarajući na napade zbog bliskog odnosa sa zagrebačkim gradonačelnikom kazala da će svom prijatelju Milanu Bandiću, ako bude osuđen, nositi kolače u zatvor.  

"Umjesto nošenja kolača Bandiću u zatvor, bilo bi bolje da kolače donese u jednu od hrvatskih škola, da se na licu mjesta upozna s reformskim procesima pa da pred studentima, kojima bi trebala biti uzor, ubuduće govori pune i točne informacije" - poručio je Vrdoljak.

>> Pogledajte i ovaj video: Kolinda Grabar Kitarović u ponoć u Dražicama krenula u izbornu kampanju

Komentara 10

ŽE
Žegarni
11:13 05.12.2019.

Vrdoljak, jeli itko od vas HNSovaca donjeo bilo kome u Hrvatskoj nesto osim sebi i svojojj stranci foteljasa nesposobnih. Vi ste po strukturi najbogatija stranka jer su vam clanovi postavljeni u najvaznije pozicije nazalost sa porazavajucim posljedicama. Jeste li vi djelili svoja bogatstva i sa kim?

LU
Lui
11:32 05.12.2019.

Totalno nebitna, minorna strancica stalno vodi glavno kolo

Avatar EtTore
EtTore
12:57 05.12.2019.

Ponesi mu mindje da umoci, takodjer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije