Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S KOLEGAMA IZ IDS-A

Vrdoljak: Dat ćemo potpise za opoziv predsjednika Sabora

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
28.04.2017.
u 11:24

Vrdoljak je jučer govorio kako ne planira sudjelovati u preslagivanju Vlade. Rekao je i kako HNS ne priželjkuje parlamentarne izbore.

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak objavio je kako će dati potpise za opoziv predsjednika Sabora. Otkrio je kako će to učiniti i kolege iz IDS-a.

- Dat ćemo potpise za opoziv predsjednika Sabora zajedno s kolegama liberalima iz IDS-a. To naravno ne znači da ćemo podržati budućeg predsjednika! - napisao je Ivan Vrdoljak na Twitteru.

Vrdoljak je jučer govorio kako ne planira sudjelovati u preslagivanju Vlade. Rekao je i kako HNS ne priželjkuje parlamentarne izbore.

- Očekujemo od Plenkovića da potvrdi da ima parlamentarnu većinu bez Mosta jer se nalazimo u krizi. HNS ne priželjkuje parlamentarne izbore i to ne zato jer se bojimo, a mi ćemo svoju snagu pokazati na lokalnim izborima, već zato što 3. izbori u 18 mjeseci potpuno destabiliziraju sustav i ugrožavaju gospodarstvo - rekao je jučer Vrdoljak i dodao da su 'Vladu nacionalnog jedinstva spomenuli isključivo kao teorijsku opciju, ali ne kao opciju koju zazivamo'.

Vrdoljak se obrušio i na Vlahu Orepića.

- Pogledajte gdje vodi neodgovoran i krajnje opasan populizam ministra Orepića. Ovo ponašanje je prešlo svaku granicu! - prokomentirao je Vrdoljak današnje obraćanje javnosti Vlahe Orepića koji je narod pozvao da reagira na 'uzurpiranje vlasti'.

1/4

 

Ključne riječi

Komentara 3

PU
paul-umpe
11:36 28.04.2017.

Ovaj tip nema obraza.Jedan dan pljuje drugi ljubi a treci jede ono sto je pokakio.

AH
Ahilej
11:43 28.04.2017.

Zbogom Božo i više se ne vraćaaaaaj hahaha kako im ga je Plenki zabiberio...do balčaka

KU
kupatilo
13:34 28.04.2017.

Bolje i on u vladi neko mostovci.Nebi sigurno toliko bio za a protiv ko oni.Barbi znao sta hoce.Do zadnjeg su bili vjerni SDPu pa i danas adasu imali stoput vise razloga da budu protiv i oporba im kostoje Most sad i oduvjek HDZu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije