Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozio pijan i pod zabranom pa usmrtio biciklista

Luka Šuran
Foto: Facebook
1/2
08.06.2015.
u 19:18

Nakon što ga je udario i odbacio s ceste, Šuran je nastavio voziti ne zaustavljajući se kako bi pomogao stradalom biciklistu

Biciklist Mario Kuraja (39) poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 22 sata na cesti između Ivankova i Retkovaca nedaleko od Vinkovaca. Na njega je osobnim vozilom naletio Luka Šuran (29) koji je u tom trenutku u krvi imao više od 1,5 promila alkohola, a vozilom je upravljao dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima.

Prema navodima iz policije, Kuraja je na sebi u vrijeme nesreće imao reflektirajući prsluk, a na biciklu su bila upaljena i svjetla.

Nakon što ga je udario i odbacio s ceste, Šuran je nastavio voziti ne zaustavljajući se kako bi pomogao stradalom biciklistu. Hitna pomoć i policija o tragičnoj su nesreći doznale od Kurajinih prijatelja kod kojih je bio prije nesreće i koji su pronašli njegovo tijelo. Njih su dvojica pronašla i Šurana i njegovo vozilo u Ivankovu.

>> U naletu autobusa u Slavonskom Brodu smrtno stradao biciklist

Komentara 18

TM
trade_mark
10:23 08.06.2015.

ovo je za dugu robiju i prisilni rad.

R0
R00kie
10:18 08.06.2015.

strasno, nikad necu shatit te ljude, hvalisavce koji su ponosni sto im je oduzeta vozacka...ne krivim cak ni policiju, sad ga strpat u zatvor i to je to

LI
liliZG
12:56 08.06.2015.

oduzeti vozilo, poslati u zatvor, i nikada više mu ne izdati vozačku dozvolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije