Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljao Makarskom

Vozio bez dozvole pa bježao policiji: Mora u zatvor, kažnjen je sa 15.000 kuna...

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Milan Sabic/PIXSELL
30.12.2022.
u 12:45

Pokušali su ga zaustaviti, dajući mu zvučne i svjetlosne signale. No umjesto da stane, 26-godišnjak je prvo ubrzao, a zatim je počeo pretjecati kolonu vozila preko pune crte. Bježeći policiji, prošao je kroz nekoliko crvenih svjetla na križanjima...

Ide 15 dana u zatvor, mora platiti kaznu od 15.000 kuna, a ostao je i bez automobila. Sukus je to onog što se dogodilo 26-godišnjaku, koji je u srijedu oko 18 sati u Makarskoj uhvaćen u počinjenju povećeg broja prometnih prekršaja. Problemi za njega su počeli kada ga je uočila policijska patrola.

Upravljao je vozilom za koje je policija posumnjala da nije registrirano. Stoga su ga pokušali zaustaviti, dajući mu zvučne i svjetlosne signale. No umjesto da stane, 26-godišnjak je prvo ubrzao, a zatim je počeo pretjecati kolonu vozila preko pune crte. Bježeći policiji, prošao je kroz nekoliko crvenih svjetla na križanjima. Potom je zaustavio vozilo i nastavio bježati pješke, prije no što su ga policajci sustigli i uporabom sile svladali i priveli.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je vozio bez položenog vozačkog ispita i to neregistrirano vozilo. Odbio je alkotest i test na droge. Nije se zaustavio na traženje policajca, pretjecao je kolonu vozila i to preko pune crte, prošao je kroz crveno na semaforu, nije stao na pješačkom... Nakon svega priveden je na Općinski prekršajni sud  gdje je novčano kažnjen, mora u zatvor te mu je oduzeto vozilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije