Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Vozilo se prepolovilo; jedan mrtav, drugi se bori za život

prometna (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
11.12.2010.
u 11:15

Okolnosti nesreće još se utvrđuju. Ne zna se tko je vozio Hondu koja je sletjela s ceste pa udarila u ogradu, a zatim i u zid kuće.

Liječnici u splitskoj bolnici bore se da spase život 24-godišnjeg Mislava Č. iz Košuta koji je teško ozlijeđen u sinoćnjoj prpmetnoj nesreći koja se dogodila u Brnezama. Nažalost, njegov vršnjak Hrvoje G. smrtno je stradao.

Policija još uvijek utvrđuje okolnosti uzroka nesreće; još uvijek se ne zna tko je vozio Hondu splitskih oznaka, iz pravca Sinja prema Trilju. Pretječući vozilo ispred sebe, vozač Honde izgubio je kontrolu i sletio van kolnika. Udario je najprije u zaštitni željezni branik, a onda u zid kuće. Od siline udarca vozilo se prepolovilo na dva dijela i obojica 24-godišnjaka tom su prilikom izletjeli iz auta.

Od 22.50 do ponoć i 15 ceste je bila zatvorena za sav promet.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
00:38 12.12.2010.

Rekao sam, ponovo na vozački dok nije kasno i još ovoga. U HR ima 50 do 80 posto onih kojima netreba vozačka ni auto. Pa ovo nije prepolovljeno ovo je mješalica kao faširano.

MA
mamuti
15:49 11.12.2010.

Ako je ogranicene 50 , sigurno ima razloga za to. a mulci uspiju prepolovti auto .........

IB
istina_boli
19:55 11.12.2010.

Steta auta. Da mi ga je poklonio , danas bi bio ziv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije