Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI SU

Vozili po Zadru s preko dva promila alkohola

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.01.2024.
u 10:44

U Zadru su uhićena dvojica vozača radi upravljanja vozilom s visokom koncentracijom alkohola.

Policija je jučer zaustavila dvojicu vozača koji su upravljali automobilima s preko dva promila i tako ugrožavali sigurnost drugih sudionika u prometu.

U nadzoru prometa sinoć, 09. siječnja u 22.20 sati u Zadru u Ulici 4. Gardijske brigade policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su automobil šibenskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin po utjecajem alkohola od 2,18 g/kg.

Nešto kasnije, u 22.40 sati u Zadru u Ulici Ante Starčevića zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 2,01 g/kg.

POVEZANI ČLANCI:

"Oba vozača su uhićena i smještena u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te će danas, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja, biti prepraćeni na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", istaknula je Ivana Grbin iz zadarske policije.

VIDEO Splićani neće zaboraviti taj 11. siječnja: Žrtve je upucao hladnokrvno, a od suda pravio cirkus

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije