Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZEN U BOLNICU

Nesreća u Zadru: Stroj eksplodirao, poluga udarila radnika po vratu

Foto: Frane Šarić
1/2
09.01.2024.
u 12:26

Ozlijeđena osoba je pri svijesti i svi se nadamo da će biti dobro - rekao je drugi radnik

Oko 12 sati tik uz zgradu na zadarskoj Kalelargi dogodila se teška nesreća u kojoj je teško ozlijeđen građevinski radnik. - Dok je radio uz građevinski stroj odjednom je eksplodirao dio i izbacio polugu koja ga je teško ozlijedila po vratu. Dvije godine radim na ovom stroju i nikad se ovako nešto nije dogodilo. Užasno se osjećam - rekao je jedan od radnika pred prestravljenim građanima koji su nijemo promatrali događaj. - Ozlijeđena osoba je pri svijesti i svi se nadamo da će biti dobro - rekao je drugi radnik. Hitna pomoć došla je po nesretnog radnika vrlo brzo i odveden je u zadarsku bolnicu.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:19 10.01.2024.

Roboti napadaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije