Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezonski posao u Karlovačkoj pivovari

Vozačima viličara u sezoni nude uvjete kao zaposlenima

Foto: HEINEKEN Hrvatska
1/2
02.03.2023.
u 13:51

Rad je organiziran od ponedjeljka do petka u tri smjene, a prekovremeni, noćni i rad na blagdane plaćeni su 50 ili 100 posto više - pojasnila je Ljudmila Bratko Gašpić iz Odjela korporativnih poslova tvrtke Heineken Hrvatska.

Pivovara u Karlovcu poziva sve zainteresirane i kompetentne za posao vozačice ili vozača viličara i nudi pakete pogodnosti kao i svojim stalnim zaposlenicima uz mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone - navode iz tvrtke Heineken i pozivaju sve zainteresirane koji tijekom ljeta žele nešto dodatno zaraditi da prijave putem web stranice HEINEKENA Hrvatska. 

Uz konkurentnu plaću i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, vozači viličara primat će naknadu za troškove prijevoza, naknadu za topli obrok ili će im biti osiguran topli obrok u restoranu, bit će im isplaćeni uskrsnica, regres i bonus te će im biti omogućena kupovina piva, radlera i cidera iz portfelja kompanije po povoljnijim cijenama. Svima onima koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare, kompanija će osigurati i besplatni smještaj u Karlovcu. Rad je organiziran od ponedjeljka do petka u tri smjene, a prekovremeni, noćni i rad na blagdane plaćeni su 50 ili 100 posto više - pojasnila je Ljudmila Bratko Gašpić iz Odjela korporativnih poslova tvrtke Heineken Hrvatska.

Jedne od prednosti rada u skladištu pivovare, dodaju u kompaniji, svakako su i poticajno okruženje te rad s najnovijim tehnologijama koje istovremeno pružaju najvišu razinu sigurnosti i očuvanja okoliša. Budući će zaposlenici tako imati priliku raditi u zelenom skladištu nove generacije, građenom po ekološkim principima čiji krov krasi 1.380 solarnih panela koji godišnje proizvedu 395.000 kWh struje i smanjuju emisiju CO2 za više od 118 tona.

Električni viličari opremljeni su naprednim sigurnosnim sustavima i pune se u vlastitoj punionici, a koriste i sustav automatskog upravljanja uz tablete i skenere. Kako bi budući zaposlenici savladali rad s novim tehnologijama, osigurat će im se edukacije i mentori koji će ih voditi kroz proces uvođenja u posao. Svi zaposlenici proći će i trening sigurnog upravljanja viličarom što ih čini konkurentnijima na tržištu rada - dodaju u kompaniji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije