Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA MOLBA

Burni komentari nakon što je vozačica dobila kaznu: 'Zato nam i je tako u ovoj državi'

Kazna za parkiranje u Makarskoj
Facebook/Screenshot
20.08.2023.
u 10:39

Redar nije imao razumijevanja i vozačica je dobila kaznu od 48 eura

U Facebook grupi Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija neobične molbe koju je vozačica uputila redaru. Naime, u Makarskoj je vozačica napisala da je pokušala platiti parkiranje karticom, ali da sustav za naplatu ne funkcionira.

"Dobra večer, pokušala sam 3 puta da platim sa karticom ali ne funkcionira. Molim da ne dobijem listić", napisala je na papiriću. Međutim, redar nije imao razumijevanja za ovu molbu i ostavio kaznu u iznosu 48 eura.

Ispod objave na Facebooku ubrzo su se zaredali komentari, a mišljenja komentatora su podijeljena. "Možda je zbilja probala, a možda i nije, možda ide na "ako prođe prođe", tko zna... Redara za to baš boli briga", napisao je jedan. "Meni je fascinantno da svi pljujete zenu koja realno nije u pravu ali ovih 48 eura nitko ništa zato nam i je tak u ovoj državi", "To je samo izgovor", "Mobitel ništa, je l'? Bankomat ništa isto? Nek je napisao.", Radila je to i prije vjerojatno, pokušavala, zato se i jesi potrudila ovoliko napisat jer znaš da je kazna 48€. Mobitel ništa ???", pisali su. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Da ti se sledi krv u žilama: Uletio u "škarice" kod Sinja i za dlaku izbjegao frontalni sudar

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
15:23 20.08.2023.

A da nije jos jedna lažljiva srpkinja...nitko ne laze kao sto lazu srbi

PI
pivodavac
11:59 20.08.2023.

Komunalac je samo radio svoj posao za koji je plačen i oni imaju kontrolu.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
18:57 20.08.2023.

I odmah, kao iz topa , neki, - okrivljuju državu Hrvatsku. Kao po "službenoj dužnosti". Primjer - Zagreb, parkiralište U Maksimirskoj kod Dinamovog stadion. Uredno kupljena parkirna karta. 100 metara dalje pijani vozač me pokosio i završio am u bolnici.i. Supruga (koja nema vozačku) izvijestila je Zagreb parking. Auto je bio na parkiralištu četiri dana. Nisam dobio nikakvu kaznu. No sve četiri gume su bile izbušene. Koga sad kriviti osim države? Lopove i manijake koji su to učinili, rekao bih! Posredstvom jednog stranog automobilskog kluba po auto je došao "majstor" iz Dubrave. Rekao je da ima on četiri "ganz nove" gume jer se probušene više ne mogu popraviti. "ganz nove" bile su punih pet godina stare!!!! Komad po "samo" 1.500 kuna! Kriva država ili pak sitni lopov i prevarant? Ja bi rekao ovo drugo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije