Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAZDA?

Vozači Radio taxija u Dubravi napali taksista Cammea

taxi, cammeo, dubrava, kbc dubrava (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
06.03.2012.
u 16:18

Napadnuti vozač jedan je od onih taksista koji su nedavno javno svjedočili o pretrpljenim napadima

Novi napad na taksista Cammea dogodio se danas oko 15 i 30, a prema izvješću iz PU Zagrebačke, petorica vozača Radio taxija napala su 32-godišnjaka iz konkurentske taksi firme ispred Bolnice Dubrava. Vozač nije ozlijeđen, no u PU potvrdili su štetu na autu.

Kako pak poručuju iz Cammea, napadači su se najprije obrušili na vozilo Cammea, na kojem su razbili i istrgali iz kućišta vanjsko ogledalo i oštetili druge dijelove karoserije, da bi potom pokušali napasti vozača, koji je uspio ući u automobil i pobjeći.

U Radio taxiju ne znaju ništa o napadu.

– Vi ste mi prvi glas. Nisam čuo za napad, no mislim da bi mjerodavni iz Cammea trebali prvo obavijestiti mene, a ne novinare. Mislim da je riječ o tome da opet žele napraviti žrtve od sebe – kazao je Željko Petković iz Radio taxija.

Komentara 55

MZ
maryjane_zgb
07:38 07.03.2012.

To što su cijene taksija prije bile previsoke ostavština je neke druge priče i nije odgovornost osobe koja vozi taxi nego težih strukturalnih poremećaja u privredi na ovim prostorima druge polovice 20.st. Apsolutno nitko si neće sam snižavati cijene ako na to nije prisiljen i to je u ljudskoj prirodi i to je normalno. Ja govorim o tome da jedan čovjek xy u trenu izgubi 40% zarade koju je do sada imao što bi bilo teško za bilo koga. To što se nepoštenje relativizira jer su kao svi nepošteni u ovoj zemlji samo govori o tome koliko smo nisko pali kao društvo. Na stranu rasprave o ovoj i onoj firmi...ja bi radije da moju djecu jednog dana voze taksisti koji ne rade smjene od 12 sati, koji su uredno plaćeni za svoj posao, kojima se od plaće ne oduzima ako ogrebu auto i ne svojom krivnjom. samo toliko.

KI
kikanić
08:39 07.03.2012.

Šta su oni mislili voziti stare krame i zarađivati , prošlst , Krivo im je kada su drugi kulturno obučeni,pristojni i imaju bolje aute. Ako već mogu birati čak i za istu cijenu sjedam u bolji auto sa pristojnim vozačem

GA
gary1
06:32 07.03.2012.

treba pozvati Bišćana da riješi problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije