Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u poreču

Vozač Yamahe smrtno stradao zbog neprilagođene brzine

prometna bakarac (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
28.06.2011.
u 10:49

Vozač motocikla nije imao vozačku dozvolu A-kategorije, a nosio je zaštitnu kacigu

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko pet sati na raskrižju županijske ceste 5042 i porečke obilaznice (kružni tok Vranići) smrtno je stradao 42-godišnji vozač motocikla iz Sv. Petra u Šumi.

Nesreća se dogodila kada je 42-godišnji vozač motocikla Yamahe pulskih registarskih oznaka, krećući se županijskom cestom iz smjera Višnjana, došao do kružnog toka neprilagođenom brzinom i počeo naglo kočiti te je izgubio nadzor nad motociklom. Pao je s motocikla te udario u betonski rubnik i prometne znakove na sredini raskrižja.  

Od teških ozljeda 42-godišnjak je preminuo na Hitnoj pomoći porečkog Doma zdravlja.  

Utvrđeno je da je vozač upravljao motociklom za koji nije imao vozačku dozvolu te da je koristio zaštitnu kacigu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Aahz
Aahz
12:40 29.06.2011.

@ Toni50 Kak možeš motor dignut na 2 kotača?

CH
chemica
10:55 28.06.2011.

Da je pod kacigom bila pametna glava, možda bi joj i mogla pomoći. Ovako...

TO
Toni50
11:01 28.06.2011.

Kako čitamo muški je dožurio do kružnog toka i tu je popušio interesantno je da nije neki mladić koji se voli pokazati i dignuti ga na 2 kotača . Čovjek u godinama bi morao biti svjesniji da vožnja sa motociklom je daleko daleko opasnija za zdravlje iživot nego normalna vožnja sa automobilom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije