Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Automobil sletio s ceste i udario u ogradu obiteljske kuće

Foto: Požega.eu
1/8
09.03.2018.
u 08:46

Mladić koji je upravljao vozilom prevezen je u požešku bolnicu.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.30 sati dogodila u Sulkovcima kod Pleternice.

Vozač BMW-a kretao se iz smjera Nove Kapele prema Pleternici. U jednom trenutku mu je vozilo „zaplesalo“ zbog zaleđenog kolnika na jednom dijelu te dionice te je sletio u putni kanal i udario u ogradu obiteljske kuće, piše pozega.eu.

Od siline udarca na BMW-u su se aktivirali svi zračni jastuci. Mladić koji je upravljao vozilom prevezen je u požešku bolnicu.

– Na gotovo istom se mjestu jutros već dogodila prometna nesreća. Sva sreća, puno lakša i samo s materijalnom štetom. Vozač nije ozlijeđen i uspio je vratiti se na kolnik i odvesti dalje tako da nije bilo policije i očevida – rekli su Sulkovčani koji prozivaju Hrvatske ceste.

Mještani nam se žale da na kolniku ima vode zbog otapanja snijega, noćas je temperatura bila u minusu, a Hrvatske ceste nisu bacile sol.

Komentara 6

AL
alf
09:18 09.03.2018.

Prilagodi voznju uvjetima na cesti i nece biti vece stete.

GU
Gumbar136
09:23 09.03.2018.

ti .lupi novinaru ak si vučil u školi ,ak si opče hunju išel prve se napiše mjesto gde se dogodilo.

MO
modovisisajteMaraschino
12:21 09.03.2018.

nije bilo leda kad je bilo -20 a sad ima leda na 0.... možeš misliti a ceste se bijele od soli... zaplesao mu što je vozio debelo preko ograničenja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije