Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmica ili ubojstvo?

Vozač kombija osumnjičen za ubojstvo, malene April još nema

april jones (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.10.2012.
u 12:39

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a Bridgera ispituje policija. Do daljnjega ostaje u pritvoru. Potraga za djevojčicom ili njezinim tijelom nastavlja se već peti dan.

Mark Bridger, vozač kombija koji je priveden zbog povezanosti s otmicom malene April Jones (5), osumnjičen je za njezino ubojstvo, potvrdila je britanska policija, a prenosi The Independent

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a Bridgera ispituje policija. Do daljnjega ostaje u pritvoru. 

Potraga za djevojčicom ili njezinim tijelom nastavlja se već peti dan.

Policija se za pomoć obratila i javnosti. Pokušavaju ustanoviti gdje je osumnjičenik bio između 18.30 sati u ponedjeljak i 15.30 sati u utorak. Također, javnosti su se obratili za pomoć ako imaju ikakve informacije o plavom Land Roveru s registarskim oznakama L503 MEP.

>>Uhitili vozača kombija, policija i dalje traga za malenom April

>>I Bosanac Eddie Hrustanović u potrazi za otetom April Jones

Komentara 2

DU
Deleted user
14:13 05.10.2012.

sto ovo vi pisete po hrvatskim novinama. u ENGLESKOJ englez osumnjicen za ubistvo djevojcice vi nama to prenosite. sto nas briga u hrvatskoj za to. evo, ja zivim u engleskoj, oni nisu spomonuli hrvatsku a kamo li da u pisali o, recimo, ubistu one meksikanke na marjanu. da so ovaj slucaj sa ovim djetetom dogodio u hrvatskoj engleskim "novinarina" ne bi palo na pamet daa pisu jer znaju da engleze zaboli k**** za hrvatsku a kamo i za tamo neka ubistva. bas sam to primjetioo, vi doslovno pratite engleske novine i onda odje prenosite.

Avatar DonLon
DonLon
07:48 06.10.2012.

Ovo je korektno prenesena vijest iz svijeta. Isto kao sto ima i nekoliko drugih vijesti iz raznih zemalja. Ako stvarno zivis u Velikoj Britaniji onda si mogao uociti kako je ovo na naslovnim stranicama ovdasnjih novina vec nekoliko dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije