Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
717 kg heroina

Vozač kamiona: Uvjeti u pritvoru su u redu

'                               '
''
02.08.2013.
u 19:10

Kako je riječ o najvećoj dosad zaplijenjenoj količini droge, očekuje da bi mogao biti kažnjen – dokaže li se da je kriv – s čak do 20 godina zatvora.

Hrvatski državljanin koji je u četvrtak u dva sata poslije ponoći "pao" na granici Turske i Bugarske s više od 717 kilograma heroina skrivenog u perilicama suđa jučer je imao prvi sastanak s odvjetnikom. Branitelj mu je, doznajemo, dodijeljen po službenoj dužnosti.

Kako doznajemo iz hrvatskog MVEP-a, vozač kamiona hrvatskih registarskih oznaka, koji je putovao iz Istanbula u BiH, odvjetniku je rekao da nema primjedbi na uvjete u istražnom pritvoru u turskom Edirneu, gdje se nalazi dok čeka da državno odvjetništvo podnese prijavu. Kako je riječ o najvećoj dosad zaplijenjenoj količini droge, očekuje da bi mogao biti kažnjen – dokaže li se da je kriv – s čak do 20 godina zatvora. Hrvatski generalni konzulat u kontaktu je s uhićenim i nadležnim turskim institucijama.

>> Hrvat u perilicama švercao 717 kg heroina vrijedan 20 milijuna eura!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije