Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO U SIRAČU

Vozač kamiona neozlijeđen u padu u provaliju duboku 17 metara!

Kamenolom tvrtke Kamen Sirač s kojeg je pao vozač radnog stroja
Općina Sirač
26.04.2021.
u 13:19

“Točno je, vozač je doista bio u radnom stroju dok je pao s te visine. Prošao je samo s lakšim ozljedama te je nakon liječničke pomoći pušten kući”, potvrdili su nam u ponedjeljak u bjelovarskoj policiji

Vozač kamiona tvrtke Kamen Sirač definitivno može slaviti drugi rođendan na datum 23. travnja.

Tog dana, u petak, taj 30-godišnjak preživio je pad u kamenolomu u Siraču s visine od čak 17 metara i nešto sitno centimetara!

“Točno je, vozač je doista bio u radnom stroju dok je pao s te visine. Prošao je samo s lakšim ozljedama te je nakon liječničke pomoći pušten kući”, potvrdili su nam u ponedjeljak u bjelovarskoj policiji.

Što se točno dogodilo kobnog, ali na koncu i sretnog petka? Zaposlenik Kamena Sirač radnim je strojem za prijevoz kamenog materijala bio na nultoj etaži, dakle na vrhu kamenoloma.

U jednom je času iz nepoznatog razloga skrenuo s puta etaže te je s radnim strojem pao s visine od oko 17 metara, a došlo je o do višestrukog prevrtanja.

“U nesreći na radu 30-godišnji djelatnik je zadobio lakše tjelesne ozljede, a nakon pružene liječničke pomoći je pušten kući”, naglasili su u policiji.

Po svemu sudeći, spasilo ga je upravo to što je bio u robusnom radnom stroju te je prošao gotovo bez ozljeda. Čudo u Siraču, ali doista čudo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije