Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

Vozač (86) zaustavio automobil uz cestu u Pirovcu i ostavio otvorena vrata. Na njih naletio motocikl

O?evid prometne nesre?e u Šibeniku
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.08.2023.
u 16:50

Do nesreće je došlo oko 11.50 sati, javlja policija, kada je 86-godišnji vozač zaustavio automobil uz rub ceste te otvorio vrata od automobila

Jedna osoba teško je ozlijeđena u nesreći koja se jučer dogodila u Pirovcu, javila je šibensko-kninska policija, i to nakon što je motocikl naletio na automobil s otvorenim vratima. Do nesreće je došlo oko 11.50 sati, javlja policija, kada je 86-godišnji vozač zaustavio automobil uz rub ceste te otvorio vrata od automobila.

- Na otvorena vrata je naletio motocikl kojim je upravljao 59-godišnji češki državljanin i koji je htio zaobići zaustavljeni automobil, ali u tome zbog otvaranja vrata nije uspio, te je 59-godišnja češka državljanka, putnica s motocikla, prilikom pada zadobila teške tjelesne ozljede - izvijestila je policija. 

Protiv 86-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Operacije spašavanja migranata u Sredozemnom moru

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:36 09.08.2023.

Sjećate se dana kada je jedino Biokovo bilo opasno za turiste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije