Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajkao glađu
Povratak na članak

Blažević oslobođen optužbi za bombaške napade u Zagrebu!

Vojislav Blažević je nakon uhićenja u istražnom zatvoru više od četiri mjeseca štrajkao glađu jer su mu, kako je rekao, istražitelji govorili da sve prizna pa će dobiti manju kaznu

Komentari 57

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
19:22 17.03.2015.

Dakle policija je nesposobna otkriti tko je pravi podmetač bombi u Zagrebu....

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
19:11 17.03.2015.

ovo je nevjerojatno. koja god bila istina.. ovo smrdi do new yorka

VL
MX
MXLCLGTG
19:24 17.03.2015.

Ko je manipuliro sa istragom zar je policija toliko strucna da nije mogla uci u trag za takvo nesto ministar Ostojic u zemlji gdje Vlada zakon odavno nebi bio ministar.

VL
FR
Franciskoo
20:16 17.03.2015.

"Iako su tijekom postupka policajci tvrdili da su Blaževićev automobil pretražili sa psom za detekciju eksploziva i da je pas reagirao na tepih u prtljažniku te na tepih u Blaževićevoj garaži, u sudskom spisu uopće nije bilo traga da je pas zaista bio u pretrazi automobila." Super, policajci su sami sebe sabotirali, a i moglo se to očekivati od Osojićeve policije, ipak je Vojo simpatzer kukuriku koalicije. Ova sutkinja Rađenović (nadam se da nije u nekakvom rodu sa Rađenovićima u sdp-u) se nekako dobro uklopila u cijeli ovaj slučaj, slučajno?

VL
CO
coolman
21:08 17.03.2015.

Kaj je umjetno gnojivo u rinfuzi prevozio na suvozačevom sjedištu?!

VL
Avatar comparator
comparator
22:04 17.03.2015.

Nisam ni sumnjao u "rasplet" s obzirom tko je na vlasti ! Za ovu vlast ni pozivanje preko facebooka na ubijanje nije baš terorizam nego prekoraćenje i neshvaćeno glupiranje.

VL
TA
tajgan
19:27 17.03.2015.

očekivano,i šamil je pozivao na partiju bele!

VL
FE
fefellerunt
20:14 17.03.2015.

Što ti je biti podoficir JNA koji ni sekunde nije potrošio na obranu ove države, ali zato lagodno u njoj živi, nitko ni od novinara niti od ostale javnosti ne postavlja pitanje njegovog prijevremenog umirovljenja , to su ljudi koje cijene hrvati, neće valjda profesionalne vojnike HV-a , njih oni ne mogu smisliti. druga stvar je ovo suđenje, da li je kriv ili ne, ne znam, ali još jednom vidimo kako je važno trošiti milijarde eura na diplome našeg VSS kadra , pa čujemo da TNT-a ima u lego kockama, umjetnom gnojivu , logikom TNT-a ima i u pametim mobitleima, smao mi nije jasno kako se sa njima može prelaziti strgoe kontrole na zračnim lukama u SAD-u , ali gdje su njihova znanja u odnosu na znanja naših pravnika i sudskih vještaka. ali kad ase sjetimo ostalih presuda prema četnicima , onda ovo ni malo ne treba čuditi , da se radilo o hrvatskom dočasniku - branitelju ne sumnjam da bi ga osudili i za rušenje nasipa u Gunji

VL
SX
sudbina x
19:45 17.03.2015.

Taman su ga na vrijeme pustili jer još malo i počinje turistička sezona a otkad je u zatvoru ima puno manje požara,taman se stigne dobro pripremiti i prihvatiti posla...!

VL
SP
Spezispezi
21:04 17.03.2015.

Treba radi vjerodostojnosti ovu drzavu preimenovati umjesto republika hrvatska nek se zove republika pupovceva.

VL
ĆA
ćaćaća
21:52 17.03.2015.

vjerojatno je i on 4c a onda nije čudo da su ga pustili..

VL
KA
Karas
19:34 17.03.2015.

komunjare opet namjestaju....

VL
DU
Deleted user
21:56 17.03.2015.

sjecate se ovog clanka: Lovac prišao stolu te ubio dva gosta jer su dobacivali njegovoj supruzi ? javno pred svjedocima i jos se predao policiji, cisto ko suza ,a onda policija dolazi sa "uzeta krv na analizu, izuzeti su brojnijni materijalni dokazi, kao i puška iz koje je pucano, a uzeta je i parafinska rukavica te izjave gostiju i osoblja. Sve će to poslužiti za rasvjetljavanje ovog stravičnog zločina " sta se tu ima za rasvjetliti. A sa druge strane : greske u proceduri, zagubljeni dokazi. Znaju samo kada svi znaju. A pogledajte ovaj slucaj.Eto, nista novo sa nasom policijom.

VL
HO
horton
22:25 17.03.2015.

Čovjek mi ne izgleda zlonamjerno i opasno, ali nije li jasno da je kriv od onog trenutka kad se odlučio braniti šutnjom? Ako nisi kriv, zašto se ne bi branio nekako suvislije?

VL
ĆA
ćaćaća
11:04 18.03.2015.

mora da je 4c u pitanju..smrdi smrdi jako smrdi..

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:55 17.03.2015.

Sudu je bitnije osuditi tj. oteti kuću koja je preplačena u kreditu nego ovaj smrdljivi slučaj osuditi. Baš me zanima gdje če opet grunuti i kada,(nadam se nikada što od srca želim svim građanima mir i dobro) ali vragovi protiv Hrvata i katolika sve više uzimaju zamaha i prava. Pozdrav dobrim ljudima

VL
DU
Deleted user
15:57 18.03.2015.

Naše nepristrano i objektivno pravosudje je poklonilo povjerenje Voji da gnoj možda prevozi za DORH i sudove jer od tamo najviše smrdi u ovoj državi i to na sjedalu i u prtljažniku, a ovakvoj obrani je gotovo nemoguće ne povjerovati: "Dok sam sjedio na autobusnoj stanici i čekao prijateljicu Renatu, s kojom sam trebao ići u Austriju i Njamačku, vidio sam neke žice između dva betonska zidića. Htio sam vidjeti o čemu se radi, te sam ih potrgao. U tom se trenutku pomaknuo neki predmet nalik na loptu za Rugby. Žice su vodile prema tom predmetu. To me sve podsjetilo na eksploziju od prije par dana i pomislio sam: što ako je bomba. Dvjema djevojkama i dečku koji su bili na autobusnom stajalištu rekao sam da se odmaknu jer se vjerojatno radi o bombi. Pomislio sam da bi mi bilo najpametnije da i sam odem, no ipak sam nazvao GSS i rekao da je bomba u pitanju i da netko treba doći"....

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:57 18.03.2015.

pa dobro tko je onda stavio bombu???

VL
GO
golub
19:54 17.03.2015.

U lažnoj Hrvatskoj laž je lako dokazati ali istinu teško i zato jesmo gdje smo.

VL
DI
dinamojavolim1
19:34 17.03.2015.

i kaj sad??tko ce odgovarat za to sta covjek lezi u zatvoru??

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.