Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGLA GOVORITI

Voditeljica u vijestima pretrpjela moždani udar: 'Oprostite, nešto nije u redu jutros sa mnom'

Screenshot Twitter
06.09.2022.
u 17:19

Voditeljica je govorila o otkazanom lansiranju rakete SLS u sklopu NASA-ine misije Artemis-I kada je počela zamuckivati te nije mogla izgovoriti riječi koje je trebala

Voditeljica vijesti Julie Chin s NBC-jeve podružnice KJRH u Tulsi u američkoj saveznoj državi Oklahomi pretrpjela je moždani udar uživo pred kamerama. Voditeljica je govorila o otkazanom lansiranju rakete SLS u sklopu NASA-ine misije Artemis-I kada je počela zamuckivati te nije mogla izgovoriti riječi koje je trebala.  Voditeljica je čitala vijesti, no zbog stalnog zamuckivanja je prekinula. 

- Oprostite, nešto nije u redu jutros sa mnom, ispričavam se svima - kazala je te je predala riječ meteorologinji. 

- Julie mi te volimo, svi mi imamo ovakve dane - kazala joj je meterologinja Annie Brown.

Nakon prognoze voditeljica se nije vratila u eter nego su njezine kolege pozvale hitnu pomoć te je odmah prevezena u bolnicu. Na Facebooku je potom objavila kako je sada dobro te da liječnici vjeruju da je pretrpjela početak moždanog udara'. 

- Došlo je niotkuda. Osjećala sam se dobro prije emisije. Međutim, nekoliko minuta kasnije to se počelo događati. Prvo sam djelomično izgubila vid na jedno oko, a malo kasnije su mi utrnule šaka i ruka. Shvatila sam da nisam dobro kad nisam mogla izgovoriti riječi koje sam čitala s telepromptera - objavila je voditeljica te se zahvalila svojim kolegama koji su prepoznali što se događa i odmah djelovali.

 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:10 06.09.2022.

Površna dijagnoza: 1. Previše aspartama (coke zero) 2. Previše hidrogeniziranih biljnih ulja 3. Previše šećera (pasta, pasta) 4. Previše mlijeka s rBGH 5. Cijepljenje protiv covida Dobro da je živa. Ah ti Ameri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije