Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvatila izazov

Voditeljica Radija 101 pristala tetovirati se naslijepo – pogledajte njezinu reakciju kada je vidjela tetovažu

Ivana Pevec
Foto: Screenshot Facebook
1/2
11.04.2017.
u 09:51

Voditeljica Ivana Pevec sama je u eter rekla kako bi se tetovirala naslijepo, što je čuo jedan tattoo majstor koji je odmah došao na Radio

Voditeljica Radija 101 Ivana Pevec prihvatila je izazov svoga kolege i pristala se tetovirati naslijepo, a njoj se pridružila i slušateljica Nataša Adamović.

Sve je počelo kada je Ivana u jutarnjem programu naišla na članak o tattoo majstoru koji je u New Yorku naslijepo tetovirao ljude. Oni bi stavili ruku kroz rupu, a s druge strane im je tattoo majstor napravio tetovažu koji bi vidjeli tek kada je tetoviranje završilo.

Voditeljica je tada u eteru rekla kako bi i ona to napravila bez problema, što je čuo organizator Tattoo konvencije Zagreb koji je došao u prostorije Radija 101 i ponudio joj tetovažu naslijepo.

Ivana je pristala, ali pod uvjetom da joj se pridruži još jedan slušatelj. Nakon stotinjak prijava, odabrana je slušateljica Nataša Adamović koja se s Ivanom jutros tetovirala u studiju radija.

Tattoo majstor voditeljicu je iznenadio istetoviranim biciklom na ruci, a snimka tetoviranja objavljena je na Facebook stranici Radija 101. 

Iako nije znala što će joj tetovirati, voditeljici se svidjela njezina nova tetovaža, a reakciju možete pogledati u priloženom videu. 

Slušateljica Nataša dobila je tetovažu u obliku srca, a i njoj se, kao i voditeljici Ivani, svidjela

.

>> Izvještavajući o nesreći, shvatila je kako je njen muž poginuo - njena reakcija obišla je svijet

Komentara 13

MA
medjimurec_at
10:44 11.04.2017.

Kakav radio takova voditeljica , muzika dobra al politicka stajalista komunisticko -cetnicka - ne slusam vise ni slucajno.

BR
Brandfackel2
10:31 11.04.2017.

S obzirom na političku orijentaciju Radija Stojadin, tatoo majstor se trebao dvoumiti da li joj treba istetovirati petokraku ili kokardu...

K
K
12:01 11.04.2017.

plačem nad 101-om ...što su bili i što su (p)ostali su dva svijeta. Oni koji su rušili komunizam i gradili Hrvatsku, raszobličavali HDZnjare ... sada su na repu događaja sa repetitivnim i slabašnim posprdavanjem sa svim i svačim. Slaba kopija onog za što smo 101u podržavali 80ih i 90ih :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije