Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Voditeljica dobila otkaz zbog ove haljine: Je li neprimjerena?

Amal Al-Awadhi
Foto: Screenshot
14.06.2018.
u 11:36

Riječ je o medijskoj kući koja je u vlasništvu države, a atraktivna voditeljica emisiju je vodila u bijeloj haljini koja je za ovu islamsku zemlju očito bila previše izazovna

Televizijska voditeljica Amal Al-Awadhi (29) iz Kuvajta dobila je otkaz nakon što se u natjecateljskom showu koji je vodila pojavila u neprimjerenoj odjeći.

Riječ je o medijskoj kući koja je u vlasništvu države, a atraktivna voditeljica emisiju je vodila u bijeloj haljini koja je za ovu islamsku zemlju očito bila previše izazovna.

Voditeljica, inače i glumica, na Snapchatu je napisala kako je čula da je netko rekao: "Maknite iz etera Amal Al Awadhi ili ću ugasiti cijeli kanal'.

Iako haljina nije isticala ni njezin dekolte, imala je rukave te je bila dužine ispod koljena, vodstvu televizije to se nije svidjelo, kao ni komentari građana koje su dobili pa je voditeljici uručen otkaz.

Amal Al-Awadhi
1/11

Komentara 4

ME
Menjik
14:38 14.06.2018.

alo, feministice, javite se?! ili vam ovo nije diskriminacija? zato vas nitko ne sljivi ni 5posto, kad ste licemjerni.

EM
emaras09
12:42 14.06.2018.

Svaki dan smo svjedoci koliko su muslimanski muškarci napaljeni, oni doživljavaju orgazam samim pogledom na bilo koji djelić ženske kože.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:53 14.06.2018.

Sasu Kosanovica sud vratio na Hrt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije