Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NARODNA PATROLA'

Vođa srpskih desničara upao za vrijeme javljanja uživo: 'Vučić je izdajnik i najveći p***r!

N1 screenshot
12.10.2022.
u 19:14

Vaš list je rekao da smo povezani s Veljkom Belivukom i SNS-om, a niste nas pitali kao novinar smijete li to, kazao je vođa Petroviću

Za vrijeme javljanja uživo N1 televizije i razgovora s glavnim urednikom srpskih novina Danas Dragoljubom Petrićem, u emisiju se ubacio navodni vođa srpske desničarske Narodne patrole.

Naime, Petrić je s novinarkom razgovarao o tome treba li Srbija nametnuti sankcije Rusiji zbog agresije na Ukrajinu kada se ubacio desničarski vođa. 

- Ne mogu odolijeti, a da ne kažem da je Vučić srpski izdajnik. Ne smijete pričati neke stvari o nama, a da nas ne pitate za mišljenje - poručio je vođa Petroviću.

- Vaš list je rekao da smo povezani s Veljkom Belivukom i SNS-om, a niste nas pitali kao novinar smijete li to. Ja sam veliki borac protiv Vučića, izdajnika, p*****. Meni je drago što je on preuzeo ulogu glavnog p**** - dodao je vođa te nakon toga otišao, na što je Petrović objasnio o kome se radi.

- To je vođa Narodnih patrola, desničara koji su protiv Vučića jer ga smatraju izdajnikom Kosova. Te su patrole napadale i mugrante - objasnio je glavni urednik.

>> VIDEO Stanovnici Kijeva nakon raketiranja: 'Umiru civili, sve zbog hira jednog idiota koji vodi Rusiju'

Komentara 5

BJ
bjmaro
20:28 12.10.2022.

Te patrole napadale su i mugrante-kaže glavni urednik.

PR
prajdali100
21:15 12.10.2022.

Čovjek je rekao istinu.P.S. naravno ni on nije ništa bolji od Vučića.

Avatar Dančo
Dančo
21:05 12.10.2022.

Kaljuža od zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije