Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar-Kitarović:
Povratak na članak

'Vođeni domoljubljem, uz više zajedništva, možemo sve'

Hrvatska predsjednica dodala je kako su temelj svakom uspjehu prije svega ljudi koji imaju viziju i kreativnost, koji hoće i znaju i imaju volju i odlučnost za uspjehom

Komentari 43

ST
stefj
00:13 22.07.2018.

Sigurno da se pozitivnim gledanjem i zajedništvom puno toga može napraviti, no evo već tjedan dana nakon osvajanja 2. mjesta na svjetskom prvenstvu, već se to zajedništvo pokušava devastirati. HRT vjerojatno namjerno ili radi nesposobnosti nije kupio prava za prijenos utakmica Hrvatske reprezentacije, simbola tog zajedništva i optimizma... Možemo mi biti optimisti koliko želimo, kada je politička i medijska elita puna onih koji će napraviti sve da to spriječe i naprave što veći razdor...

VL
BU
Budak
00:04 22.07.2018.

Prvo treba eutanizirati Puhovskog, Pusiće, Pupovca, Dokumentu, Gong, lažne branitelje i lopove. Kad se to riješi možemo lagano krenuti u bolje sutra.

VL
Avatar gordi
gordi
08:55 22.07.2018.

LUSTRACIJA milom ili silom....ili nas biti neće

VL
Avatar Ronin
Ronin
09:02 22.07.2018.

". Vladavina prava u potpunosti, nulta stopa tolerancije protiv korupcije, kao što ste vidjeli HDZ se pod Karamarkom očistio u zadnje dvije godine."----KGK---Hahahahahahahaha

VL
Avatar Ronin
Ronin
09:00 22.07.2018.

“Prije nego krenem svima zahvaljivati, htjela bih reći jednu malu sitnicu. Kad sam krenula u ovu bitku, prihvatila tu čast od HDZ-a i Tomislava Karamarka, mnogi su mi govorili: ‘Što ti to treba? Ulaziš u bitku koju ćeš izgubiti’. Alii ja se ne predajem, ne dam se i tako ćemo raditi za Hrvatsku. Ne dam da mi itko kaže da Hrvatska neće biti prosperitetna i bogata jer bit će Hrvatska među najrazvijenijim zemljama Europske unije i svijeta. To vam obećavam ovdje večeras”, rekla je Grabar Kitarović. “Idemo završiti put koji smo započeli pod Tuđmanom” “Ovo je veličanstvena noć, ali nema mjesta trijumfalizmu. Ima mjesta veselja i radosti, ali posao nas čeka, ne sutra, nego već večeras. Idemo večeras raditi za boljitak naše drage hrvatske domovine. Sada ću morati izaći iz članstva stranke, ali moje vrijednosti obitelji, ljubavi prema domovini, vjere i zajedništva ostaju u meni i tako ćemo ići naprijed. Idemo se okupiti, idemo zajedno dalje za bolju Hrvatsku”, kazala je Grabar Kitarović, te se zahvalila članovima HDZ-a i koalicijskim partnerima, te svojoj obitelji i volonterima koji su radili na njenoj kampanji.

VL
DU
Deleted user
17:15 22.07.2018.

Vođeni domoljubjem?! sačuvaj me domoljuba, velikih rvata i rvatina, te koje spominje predsjednica koju je izabralo oko 25% sveukupnog biračkog tijela busa se i spominje one koji sramote državu. Crni dresovi, Thompson, veličanje sramotne prošlosti i glupost. Uz ovakve ne možemo opstati ni kao država ni kao društvo, oni su korov društva koje mora biti prije svega okrenuto antifašizmu. Veliki domoljubi su i učinili ovo s Hrvatskom privatizirali je za sebe i sada oni imaju rvacku i imaju je zašto i ljubiti. Veličanstven trenutak zamagljen je sa čak dva autogola jedan u Rusiji drugi u Zagrebu. Ovakav odnost tzv rvatina i domoljuba prema ostatku društva vodi sukobu koji jedva priželjkuju dragi susjedi i na zapadu i na istoku. Moramo se konačno distancirati od onih koji nas prikazuju svijetu u zoni nacionalizma rasizma i fašizma. Upravo je i zato pobijedila KGK na krilima ovakvih koji i dalje mjere sveudilj i unatoč visinu kuruzovine u domovini i šire. Upravo zato i svekolika kreacija za pljačku koju je osnovao FT broj jedan koji je pod silu želio biti Titom a iza sebe imao Pavelićevu sliku.

VL
NO
nogogaz
09:00 22.07.2018.

Ko mrzi Srbe, slovence, izbjeglice, ruse, muslimane... Sigurno nije domoljub, vec pacienti bez samopouzdanja. Triba iskreno postovat susjede i ostale pa na tom temelju volit i ponosit se cinjenicom da smo hrvati. Ustase, hitler, mussolini cetnici, domobrani....su izgubili i bilili potamanjeni. I to od mene ne pravi komunista, jer su jih potamanili i vojnici sad, uk, australije, francuske, kanade.i ostali antifasisti. Postujmo pobjednike, susjede...i volimo lipu nasu hrvatsku koja je tesko zalutala nalik NDHu. Ali tesko je vidit velik dio nacije koji ide trcecim korakom u pogresnom smjeru ( mamic, hdz, sdp, todoric, arbitraza, gospodarstvo, ekonomija, RKC....) Stanimo skupa i budimo iskreni i posteni do sebe i susjeda i nasih problema. I volimo i pistujmu lipu našu domovinu!

VL
I1
ing-12345
08:24 22.07.2018.

Obični građani Hrvatske ne mogu imati zajedništvo sa uhljebničkom bandom iz HDZ-a, SDP-a, HNS-a, Glasa, IDS-a .

VL
DU
Deleted user
11:05 22.07.2018.

Sada kad nas je predsjednica obradovala svojim ponašanjem na SP-u, kao i cijeli ostali svijet osim jugonostalgičara, srba i komunista, gđa. Kitarović bi dobro učinila kad bi Marku Perkoviću uručila najviši Orden republike Hrvatske zbog zasluga njegovih pjesama u domovinskome ratu.

VL
Avatar tupson
tupson
10:49 22.07.2018.

veli naša pametna domoljubna precednica da ona nije za to da se male općine ukinu jer kao one imaju veliki potencijal da se razviju,evo ja znam jednu općinu koja se sastoji od jednog mjesta sa 700-ak stanovnika,općina su već prekoo 20 godina,naravno političkim dekretom jer jedan hdz-ovac je silno želio da to mjesto bude općina,u ovih 20-.ak godina silno su razvili svoj potencijal,imaju crkvu,jednu trgovinu i jedan kafić.i 7 zaposlenih,naravno svi u općini.potencijal iskorišten do maximuma

VL
ZA
zarac
15:53 22.07.2018.

Još kad bi ovi samozvani 'domoljubi' bili svjesni značenja te riječi....

VL
BR
brojevi
08:46 22.07.2018.

Kao i uvijek svako obraćanje Predsjednice plijeni svojim optimizmom, patriotizmom i inzistiranju na zajedništvu kao največim vrednotama u životu jednog naroda. Pri spomenu Zvjezdarnice autor teksta mogao je spomenuti Korada Korlevića astronoma i promotora znanosti svjetskog glasa.

VL
BI
binki
08:23 22.07.2018.

Ante sl lijepo je što iz prve ruke to možemo doznati.

VL
5S
505.scrtom
09:27 22.07.2018.

Vođeni domoljubljem uz više zajedništva napuštaju građani nekim čudnim i neobjašnjivim načinom svoju domovinu umjesto da ostanu.Domoljublje ne može stvorit radna mjesta, napravit televizore,aute i mobitele a još manje ako nam je Bog Hrvat.

VL
Avatar tupson
tupson
10:33 22.07.2018.

nema veći domoljuba od nas popova

VL
MA
Malenkost
10:39 22.07.2018.

Tko propusti, svjesno !!, Lustraciju ne treba se cuditi sto se zbiva u HR. Pobjednici su nedirnuti Komunisti i njihovi narastaji. Franje Tudman i Kuharic nisu htijeli Lustraciju zbog svoje proslosti i suranje s UDBAob. Stvorena je ista klima drustva kao i u bivsoj YU. U tom smjeru se raz(b)v-ija i HR. Zato tko shvati stanje- kofere u ruku i van Tudmanistana. Kolinda izljubila sve sto je stalo ispred nje a sad brblja o "braci po orzuju". Osoba koja se na ovoj visokoj, reprezativnoj funkciji tako ponasa i istovremeno "studira" ima itekako mnogo problema sa samom svojom osobom te je izgubila normative ponasanja i zargona govora ili ih oupce nema. Jos je zalosnije da njena mnogobrojna i jalava savjetodavna tijela i radne gerupe je ne uspiju usmjeriti ili obuzdati. Ovo su samo njene prazne flosuklice da se nadrazi i pomiluje nacionalni osijecaj. Stvarnost, koju ona samo djelimice vidi, je itekako gorka i ne daje prostora smijuckanja u objektive. Djeluje kao Tetkica nasmijana i s zeljom da zarazi svoj okrug s blistavom Buducnosti koja je samo njena fata morgana. Zalosna slika Hrvatske svuda.

VL
Avatar tupson
tupson
10:42 22.07.2018.

jedino kreativno u ovoj zemlji su uhljebi koji kreativno svaki dan rade na tome kako da na što više načina ljudima uzimaju novce,evo neki dan primjer hrvatske pošte.kreativnost u smislu da bismo ukoro mogli poslati satelit u svemir kao bugari kod nas ne postoji

VL
CH
chanchir
03:10 22.07.2018.

ako je domoljublje HDZSDP i Thumpson,,,,,,,,odhebaus.

VL
Avatar rabof
rabof
16:43 22.07.2018.

Kad si neinteligentna seljakuša umisli da je važna i bitna onda to tako nekako izgleda..

VL
Avatar sindarela
sindarela
01:33 22.07.2018.

Jel' izljubila i izgrlila momke oko sebe ono ko prava domoljubna predsjednica

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.