Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZBOG BRUTALNOG RAZBOJSTVA

Vlasnika mjenjačnice izudarao čekićem po glavi pa odnio 50.600 kuna i 4900 eura

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.07.2020.
u 07:15

Prema optužnici, 52-godišnjak se tereti da je 23. svibnja u 7.20 maskiran s kirurškom maskom koju je imao preko lica te sa šiltericom preko koje je navukao kapuljaču trenirke, došao u mjenjačnicu na području Mejaša u Splitu

Zbog  brutalnog razbojstva kojeg je počinio 23. svibnja kada je pri pljački mjenjačnice čekićem po glavi izudarao 63- godišnjeg vlasnika mjenjačnice i teško ga ozlijedio optužen je 52-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Prema optužnici, 52-godišnjak se tereti da je 23. svibnja u 7.20 maskiran s kirurškom maskom koju je imao preko lica te sa šiltericom preko koje je navukao kapuljaču trenirke, došao u mjenjačnicu na području Mejaša u Splitu.

- Hoćeš mi nešto promijeniti? - s ulaznih vrata pitao je vlasnika mjenjačnice, a kada je zaposlenik otišao prema zaštićenom prostoru iza pulta, 52-godišnjak je krenuo za njim.

U njega je uperio plastični pištolj, zaprijetio mu da će ga ubiti, ako mu ne da novac, a zatim je i fizički nasrnuo na njega. Imao je čekić kojim je više puta po glavi izudarao vlasnika mjenjačnice. Potom ga je uhvatio za vrat, oborio na tlo te ga je i dalje  nastavio  udarati čekićem po glavi pri čemu ga je teško ozlijedio. Nakon što  je tako brutalno premlatio svoju žrtvu,  52-godišnjak je s  pulta blagajne uzeo 50.600 kuna i 4900 eura, nakon čega je pobjegao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije