Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO JE OGORČEN

Vlasnik zapaljenih automobila ponudio čak 50 tisuća eura za informaciju o krivcu

policija očevid
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
1/2
06.12.2019.
u 23:07

U tijeku je policijska istraga

U naselju Finida u Poreču u petak rano ujutro izgorjela su čak tri automobila koja su u vlasništvu iste osobe. Iako je u tijeku policijska istraga koja bi trebala otkriti počinitelja, vlasnik Vladimir G. odlučio je ne čekati kraj istrage. Naime, on je ponudio nagradu od 50 tisuća eura u gotovini osobi koja mu da točnu informaciju o osobi koja mu je zapalila sva tri automobila. 

Kako je ispričao za 24sata, Vladimir G. ne zna tko bi počinitelj mogao biti, no pretpostavlja kako to može biti samo netko iz iste branše ili neki ljubomorni pojedinac. 

Istaknuo je kako je veoma ogorčen zbog svega i da se odlučio na taj korak s obzirom da su vozila zapaljena namjerno. 

Komentara 4

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
09:19 07.12.2019.

Ne znam zašto ali trbuh mi govori da je to i zaslužio.

TO
Toni66
11:43 07.12.2019.

Vlasnik zapaljenih automobila ponudio čak 50 tisuća eura za informaciju o krivcu.. U njemačkoj je dosta 5000 i da se riješi pa i da ga je policija zapalila .

BA
Barbasmora
08:53 07.12.2019.

Nadajmo se da to nije napravia neki veliki hrvatski desni katolicki "domoljub" vec zlocesti komunisticko islamski ilegalni migrant...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije