Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje

Vlasnik Pink Pantera zatočio bivšu djevojku i prijetio joj smrću

Nasilje
Arhiva Vl
25.10.2010.
u 13:36

Pozvao ju je da riješe dug. Kad je priznala da nema novca, pobjesnio je i natjerao je da skine sat, prsten i ogrlicu te ih uzeo.

ZAGREB – G.D. (41), otprije poznat policiji po nanošenju teških ozljeda, nasilničkom ponašanju i pokušaju ubojstva 1997., a sada vlasnik kafića “Pink Panter” u Šubićevoj ulici, osumnjičen je da je svoju bivšu djevojku (26) zatočio u vlastitom kafiću gdje joj je prijetio ubojstvom. Vlasnik je smatrao da mu bivša duguje novac koji je on njoj dao dok su bili zajedno.

U kafiću su se našli da se dogovore o vraćanju novca. Djevojka je vlasniku odmah rekla da nema novca, na što je ovaj pobjesnio i natjerao je da skine sat, prsten i ogrlicu te ih uzeo. Napao ju je i prijetio joj da će je ubiti. Zatražio je i njezine dokumente koje je htio zadržati kod sebe sve dok mu ne vrati dug te joj nastavio prijetiti smrću.

Djevojka je iskoristila njegovu nepažnju, pobjegla i prijavila ga policiji. Policija mu je pretražila stan i pronašla oteti nakit. Uz kaznenu prijavu za prijetnju, protupravnu naplatu i protupravno lišavanje slobode odveden je istražnom sucu Županijskog suda.

Komentara 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
15:58 26.10.2010.

. ..BAŠ NIŠTA NEKUŽITE-TO JE BIYOYO ULLOMAK iZZ FILMA\"SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU\". ..VALTER BRANI SARAJEVO. ..

MP
mparac3
14:56 25.10.2010.

Bio sam jucer u Pink Pantera i narucio zeleni caj. Caj mi je posluzen bez limuna i meda (jer ih nema), tek sa bijelim secerom (jer smedjega nema), u saljici porculanskoj MADE IN CHINA.... Za takovo sto doziviti - trebao sam doci u Zagreb, u Subicevu ulicu, dakako...

BE
betezni
15:30 25.10.2010.

Narucio si zeleni čaj i mislio si dobiti limun i med uz njega? Drži se ti Žuje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije