Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA KRAĐA

Vlasnica je zatekla u provali pa joj zaprijetila odvijačem te pobjegla s naušnicama i natikačama

Provala
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
17.08.2020.
u 13:56

Šokirana vlasnica stana je pozvala policiju, a mlađahna provalnica je 15. kolovoza uhićena u Zagrebu te dovedena u Pulu gdje je ispitana i prijavljena zbog krađe.

Naoružana odvijačem(!?), 18-godišnjakinja je kako se sumnja 11. kolovoza oko 16 sati provalila u stan u Osječkoj ulici u Puli. Nakon što je nasilno ušla u stvar, ispremetala je stvari, te je našla natikače i naušnice, koje je ukrala.

No dok je ona premetala stvari, gledajući što će ukrasti, pojavila se 40-godišnja vlasnica stana. Vidjevši nepoznatu djevojku koja  u rukama drži njezine naušnice i natikače, pokušala ju je spriječiti da pobjegne.

No 18-godišnjakinja joj je zaprijetila odvijačem, nakon čega je pobjegla. Šokirana vlasnica stana je pozvala policiju, a mlađahna provalnica je 15. kolovoza uhićena u Zagrebu te dovedena u Pulu gdje je ispitana i prijavljena zbog krađe.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hr76
19:28 17.08.2020.

Treba mijenjati zakone tako da vlasnik smije braniti svoje vlasništvo. Kad provališ u tuđe, ne možeš imati nikakva prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije