Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO JE MOGUĆE
Povratak na članak

Vlakom HŽ-a krenula na posao, no ostala bez prijevoza. Razlog je nevjerojatan

U HŽ-u su neslužbeno objasnili kako je netko napravio pogrešan raspored pa zato kondukter nije došao na posao, a bez konduktera vlak ne smije krenuti

Komentari 4

LJ
ljudemisi
23:33 31.05.2022.

Sve lokalne nerentabilne željezničke linije treba ukinuti jer su vreća bez dna. Prazni vlakovi koštaju nas više nego da svakog putnika prevozimo taxijem, uz to sve više predstavljaju opasnost.

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
12:50 01.06.2022.

Na stranu da itko tko je pri iole zdravoj pameti ne ide vlakom iz Šibenika za Split...

VL
ES
estuar
23:29 31.05.2022.

U 3 i 10 za Yumu jednim vlakom u snijegu za dvije bitange i princezu!

VL
AD
admzaq
01:34 01.06.2022.

Pa ništa čudno u uhljebničkom "preduzeću". Negativna selekcija pa niti raspored ne znaju sastaviti. Glavno da plaća sjeda. A to što nije zarađena pa to pokazuje stanje ove države... Nikada nam nije bilo bolje u ovoj maloj Švicarskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.