Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO JE MOGUĆE

Vlakom HŽ-a krenula na posao, no ostala bez prijevoza. Razlog je nevjerojatan

Putnički vlak u Splitu iskočio iz tračnica
Miranda Cikotic/PIXSELL
31.05.2022.
u 22:57

U HŽ-u su neslužbeno objasnili kako je netko napravio pogrešan raspored pa zato kondukter nije došao na posao, a bez konduktera vlak ne smije krenuti

Jedna Šibenčanka, inače redovita putnica na željezničkoj relaciji Šibenik-Perković-Split, ostala je jutros bez prijevoza jer kondukter nije došao na posao. 

Naime, ona je u 4.47 sjela na vlak do Perkovića odakle je trebala presjesti u drugu kompoziciju za Split. No, vlak za Perković nije uopće pošao sa šibenskog kolodvora jer kondukter nije došao na posao, a kada posada nije popunjena, kompozicija ne smije prometovati, piše Šibenski.hr

- Svako jutro putujem vlakom na posao iz Šibenika, a jučer sam radila na daljinu, imam tu mogućnost. U vlaku smo bile jedna studentica i ja, inače je najviše osam putnika na toj relaciji - ispričala je Šibenčanka. Osim nje, još jedna studentica ostala je bez prijevoza. 

U HŽ-u su neslužbeno objasnili kako je netko napravio pogrešan raspored pa zato kondukter nije došao na posao. 

Jednom je, priča Šibenčanka, zaspao strojovođa pa nije došao na posao, a prošli tjedan, zbog teške nesreće kada je vlak pregazio čovjeka na pruzi, kompozicija iz Šibenika nije pošla za Perković. 

Ključne riječi

Komentara 4

LJ
ljudemisi
23:33 31.05.2022.

Sve lokalne nerentabilne željezničke linije treba ukinuti jer su vreća bez dna. Prazni vlakovi koštaju nas više nego da svakog putnika prevozimo taxijem, uz to sve više predstavljaju opasnost.

V0
Vlaskoulicanec3.0
12:50 01.06.2022.

Na stranu da itko tko je pri iole zdravoj pameti ne ide vlakom iz Šibenika za Split...

ES
estuar
23:29 31.05.2022.

U 3 i 10 za Yumu jednim vlakom u snijegu za dvije bitange i princezu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije