Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u puli

Vlak smrskao automobil, otac u posljednji tren spasio 5-godišnju kćer!

Vlak naletio na automobil
Foto: Dijana Marić/24sata
13.10.2018.
u 18:58

Kompletan prednji kraj vozila je smrskan do neprepoznatljivosti, a na teren su odmah izašli vatrogasci, hitna pomoć kao i policija koja još radi očevid

Danas se oko 15 sati u Puli u Šijani dogodila stravična prometna nesreća, ali na svu sreću bez ljudskih žrtava.

Vlak je udario u osobni automobil, a unatoč jakom udarcu nitko od putnika u vlaku kao ni u vozilu nije ozlijeđen, piše 24sata. Kompletan prednji kraj vozila je smrskan do neprepoznatljivosti, a na teren su odmah izašli vatrogasci, hitna pomoć kao i policija koja još radi očevid. 

U automobilu su se nalazili otac i njegova 5-godišnja kćer.

- Slavimo drugi rođendan i ja i kći. Sve se dogodilo u samo šest sekundi kada sam s kćeri koja je bila iza krenuo prema gradu. Na prijelazu je Andrijin križ, a ispod je šljunak pa mi je automobil samo proklizao. Vidio sam vlak i pokušao se vratiti u rikverc, ali nije bilo uspjeha. Vukao nas je nekoliko metara i sve se završilo. 'Prao' me adrenalin, uspio sam razbiti staklo od auta i izvući djevojčicu i sebe van - ispričao je šokirani otac.

- Kada smo vidjeli u kakvom je stanju auto nismo mogli vjerovati da u njemu ima preživjelih, a još manje ozlijeđenih - rekao je jedan od putnika. 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
19:22 13.10.2018.

Andrijin kriz nije na prijelazu, vec prije prijelaza. Dovoljno daleko da se brzina automobila prilagodi. Ne znam kakav idiot moras biti, pa da sa djetetom ides na potpuni rizik preko pruge , u nadi da ces biti brzi od vlaka. Na svu srecu da nije nitko stradao, a nadam se da je ovaj naucio lekciju za citav zivot.

BA
bazinga
19:31 13.10.2018.

Majmun doveo djeteu opasnost i još ispao heroj ,psiholozi bi se trebali zapitati kud ide um hrvata ,novinara,kompletne države

BA
bazinga
19:39 13.10.2018.

Novinaru nije vlak smrskao auto nego je indolentnim otac natjer auto pod vlak,vlak nemože skretati i izbjeći prepreku koju postavi budala u ovom slučaju otac djeteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije