Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA SNIMKA

Vlak naletio na automobil u kojem je bila djevojka koju su priveli policajci: 'Zavezali su je lisicama, vrištala je'

Foto: Twitter screenshot
1/3
26.09.2022.
u 15:32

Vozilo je nakon udarca završilo nekoliko metara od tračnica na kojima je došlo do nesreće, a djevojka je zadobila teške ozljede

Privođenje američke policije umalo je završilo kobno za djevojku koja se nalazila u policijskom vozilu u trenutku kada su službenici pregledavali njezin kamion. 

Naime, službenici su 16. rujna priveli 20-godišnju Yareni Rios-Gonzalez zbog divljanja na cesti te je stavili na stražnje sjedalo policijskog vozila koje se nalazilo nasred pruge. Dok su policajci pregledavali njezin kamion, iz daljine se mogla čuti truba vlaka koji je dolazio te koji je udario vozilo u kojem je bila Rios-Gonzalez, prenosi CNN.

Vozilo je nakon udarca završilo nekoliko metara od tračnica na kojima je došlo do nesreće, a djevojka je zadobila teške ozljede: devet njenih rebara je slomljeno, slomljena joj je ruka i zubi, a zadobila je i ozljede glave, potvrdio je to njen odvjetnik Paul Wilkinson.

''Kada je bila u stražnjem dijelu automobila, mogla je vidjeti vlak kako dolazi. Mahnito je pokušavala pobjeći, pokušavala otvoriti vrata, ali bila je vezana lisicama. Rios-Gonzalez pokušala je sama izaći iz vozila i pokušala je privući pozornost policajaca vrištanjem'', kazao je. 

''Ne znam jesu li je samo mogli čuti ili su bili previše zauzeti pretragom njezina automobila, ali ona je to vidjela i pripremila se na najgore", rekao je. "I kao što možete zamisliti, izgubila je svijest i probudila se u bolnici. Očito je jako uzrujana'', dodao je odvjetnik.

Snimka ovog incidenta je i objavljena na društvenim mrežama, a na njoj se može čuti razgovor između policajaca i Rios-Gonzalez koja ih ispituje zbog čega je ona privedena. Nekoliko trenutaka nakon čuje se i truba vlaka, kao i uzvikivanje policajaca koji su shvatili što se događa. Nakon same nesreće, policajci su krenuli prema vozilu u kojem se nalazila djevojka te su pozvali hitnu pomoć.

Američka policija još nije objavila imena policajaca koji su sudjelovali u ovom incidentu, a policajac koji je parkirao na željezničkoj pruzi poslan je na plaćeni dopust dok čega istragu CBI-a.

Komentara 4

ZA
zagabria8
17:50 26.09.2022.

Koji retardinjosi, parkiraju nasred pruge. I to bi trebala biti vodeća zemlja svijeta

NO
Nolte
17:33 26.09.2022.

E baš svašta ...

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:47 26.09.2022.

Amerika je zemlje slobode sve dok netko ne pozove 911,onda postaje gadno,kako oni kažu zvanje 911 rijetko kada završi dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije