Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Vlak naletio na 26-godišnjaka: Hodao po pruzi sa slušalicama na ušima

Policija - pruga
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
23.02.2018.
u 10:30

Policijski službenici su obavili očevid, te pritom nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Putnički vlak naletio je u četvrtak navečer u Slavonskom Brodu na 26-godišnjaka koji je poginuo na mjestu nesreće, izvijestila je u petak policija. 

Kako doznajemo, mladić je hodao po pruzi i imao je slušalice na ušima.

Oko 22.10 sati u Slavonskom Brodu putnički vlak, koji prometuje na relaciji Vinkovci – Zagreb, naletio je na mlađu mušku osobu na željezničkoj pruzi. Policijski službenici su obavili očevid, te pritom nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Utvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku s područja Slavonskog Broda, priopćila je slavonsko-brodska Policijska uprava.

Od 23.50 do 1.05 nisu prometovali vlakovi u oba smjera željezničkom prugom.

Policija će o toj nesreći dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Policija - pruga
1/14

Komentara 4

DU
Deleted user
14:18 23.02.2018.

Tja, kaj se more. Očito je taj pokojnik bio suvremeni rob moderne tehnologije pa se, kao i svaki ovisnik, "audiogadžetom" koristio i pod cijenu vlastita života. Budući da je imao 26 godina, valjda je bio svjetan toga kuda se kreće i što mu se može dogoditi. Već sam bio očekivao da će HŽ biti medijski proglašen krivim za njegovu smrt, ali ovaj put to se nekim čudom nije dogodilo. Sazrijevaju li to naši medijski djelatnici u stručnom pogledu?

MA
mario80
13:49 23.02.2018.

To samo more budala napravit...!!!!!!!!

TO
Toni70
20:38 23.02.2018.

Vlak leteći je naletio , dok su zrakoplovi uplovljavali u Tuđmana , Nlet na osobu koja je hodala prugom . Zakonom zabraniti kažnjavati strogo ( Pogotovo što je država jaka i izgradila očišćeni nogostup za piješake te biciklističke puteve za sigurni promet u RH. ! ) Ili je tu krivac još netko ako se stalno čita da se raja kreće prugom umjesto po nogostupu koji molim ne postoji ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije