Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarska otvorila granicu

'Vladin Plan B u potpunosti je uspio, Hrvatska je pobijedila'

izbjeglice
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.09.2015.
u 14:42

Mađarska je otvorila granični prijelaz Horgoš na granici sa Srbijom, a prijelaz je otvoren i za izbjeglice

– Vladin Plan B u potpunosti je uspio, Hrvatska je pobijedila. Mađarska je otvorila granični prijelaz Horgoš (granica sa Srbijom). Prijelaz je otvoren i za izbjeglice – neslužbeno poručuju iz Vlade.

Prema tim  informacijama to bi trebalo oslabiti pritisak na Hrvatsku jer će izbjeglice koje se nalaze u Srbiji sada opet moći ući u Mađarsku i kroz tu zemlju nastaviti svoj put prema sjeveru Europe.

Granični prijelaz otvorili su ministri unutarnjih poslova Mađarske i Srbije te objasnili da će na prijelazu Horgoš 1 prioritet biti na robnom i putničkom prometu, dok će na prijelazu Horgoš 2 puštati izbjeglice.

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Iz Tovarnika prema Botovu krenuo novi vlak s 10 vagona s izbjeglicama. Mađari ipak otvorili granični prijelaz sa Srbijom

Komentara 122

NE
Nemanadimak
14:55 20.09.2015.

Kakve su ovo gluposti, da su pobijedili? Granicni prijelaz je otvoren za kamionski i putnicki prijevoz. A Srbi vise ne prevoze migrante do Vojvodine jel su se dogovorili sa Madjarima da ih nose na Hrvatsku granicu! Uskoro je gotova i zicana ograda sa Hrvatskom, pa da vidim di ce onda slat Milanovic migrante! Kakva propaganda. Ljudi ne nasjedajte!

GC
gps.croatia
14:56 20.09.2015.

Plan C je sve izgledniji. - Ostavka nesposobne vlade

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
15:05 20.09.2015.

kakav naslov....kakav članak...osupnut sam količinom produhovljene inteligencije građanina špoljara :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije