Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzoran u zatvoru
Povratak na članak

Vladimir Zagorec prvi put pušten na slobodan vikend

Vladimir Zagorec odslužio je dvije trećine kazne i ima pravo jednom mjesečno izaći na slobodan vikend u trajanju od 48 sati

Komentari 7

Avatar emilsali
emilsali
20:30 24.07.2012.

Ja sam takav. Izgovor ljudi koji misle da je to bas eto tako moralo da bude, da su se u datom trenutku, eto, bas zvezde namestile tako da oni naprave sranje u tudjem zivotu. Takvi su, sta ce? Sudija: Nistete uzeli advokata. Da li mozete da mi kazete zasto ste ubili doticnog NN? Okrivljeni: Gospodine sudijo, ja sam takav. Evo kao dokaz prilazem natalnu kartu. Sudija (gleda i razmislja): Mesec u devici, znaci retki seksualni odnosi, Mars u jarcu, Saturn u Biku, au rogati na brvnu i da evo prva kuca u Strelcu, znaci i kad je gadjao nije mogao da promasi. Jebi ga, takav je covek. Sudija: "Oslobodjeni ste. Stvarno ste takvi." P.S. Svaka veza sa Vasim horoskopom je slucajna, osim u slucaju da ste se pronasli.

VL
ČS
čuvaj se senjske ruke
22:20 24.07.2012.

Hrvati imaju kao državu!!!!

VL
Avatar sultan46
sultan46
22:24 24.07.2012.

ja se javljam ddobrovoljno u zatvor na zenski odjel ::)))) A koga to jos zanima sto je zagorac izasao na vikand ??

VL
VV
Vvhh
22:48 24.07.2012.

Blago njemu. Eto, tako malo po malo na vikende i onda stvarno zauvijek na slobodu. A imovina ostaje. Tako to treba odraditi a ne raditi za badava.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
06:39 25.07.2012.

U zatvoru ima i tićjeg mlijeka Osobni vozać Antuna Tusa,dobio je ćin Generala jer je vozio Generala. Krađom Dijamanata postao je veliki Bogataš Kasnije su se zaredale brojne lošše i po HR štettne Transakcije. Danas mu je ostao zatvor alii i na desetke Miliona Eura i Dollara po tajnim računima. Zagorec s pravom kaže : Hrvatska je moja Norveška

VL
SO
Somelier
07:34 25.07.2012.

General Zagorac puno je dao za Hrvatsku kada nam je oružje naj više trebalo. Kao i svaki trgovac oružjem, normalno je da je zaradio grdne pare. Međutim šta se mene tiće, mogli su ga osuditi zbog bilo čega samo ne zbog dijamanata. Razlog je taj što te dijamante nitko nije vidio.Osuđen je zbog Mesića jer je ovaj tako htio a glavni svjedoci su bili Petrać i njegova ljubavnica ustvari Zagorčeva tajnica. Tajnica je tvrdila kako je vidjela vrečicu u kojoj su se nalazili dijamanti a Petrać je tvrdio da ga je Zagorac pitao gdje se mogu dijamanti promijeniti.Stvarno pravi dokazi. Bravo sudstvo.

VL
SO
Somelier
07:36 25.07.2012.

Izvinjavam se ako sam ga prekrstio. Vjerojatno se preziva Zagorec a ne Zagorac kak sam ja napisal.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.