Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu prema dolje
Povratak na članak

Vlada u Sabor poslala zakon za rušenje Milana Bandića

Nakon što je Gradska skupština vratila cijene vrtića na staro, ponovno je aktualizirano pitanje referenduma u Zagrebu

Komentari 47

LU
lutomirski
08:29 24.04.2011.

a sta vi stalno komentirate, propala drzava i gotovo, nece vam biti bolje, to je milardu posto sigurno, samo gore !!!!

VL
Avatar pauk
pauk
17:32 29.04.2011.

kolko vam treba da ga maknete i posaljete u HB ili na robiju.

VL
Avatar vitez
vitez
08:47 21.04.2011.

Poštovani uredniče, /pismo INDEX-u/ poštedite nas pronalaženja osoba iz svijeta koji će se nabacivati na oslobodilačku akciju Oluju hrvatske države. Svojim izborom sugovornika i traženjem takvih izjava, vi pokazujete da ste novinari koji nemaju niti samopoštovanje niti pristojnost prema sebii niti prema zemlji u kojoj živite i valjda ju i osjećate svojom. Vaše pisanje je na tragu novinara Indexa i Jutarnjeg koji ,traže u nedostatku hrvatskih političara, da im neko iz svijeta popljuje Hrvatsku i hravtsku vojsku, a time i narod. S ovakvim novinarima Hrvatska jasno ne može biti doli banana država, jer imamo banana novinare, kojima je stalo da što prezirnije pišu i pronalaze koji bi pisali protiv svoje zemlje i naroda, jasno hrvatskog. Vi ne vidite kako u Subotici pjevaju 2011. Dajte salatem, bit će mesa klat ćemo Hrvate. Na pravoslavni Božić, a to vam je prošlo bez reakcije, ali vam je svaki spoemn uzdizanja hrvatske glave odmah ustaštvo i nacionalizam. Žalosno je kakve novinare imamo, da barem imamo jednog kao u Iraku koji je osjetio bilo svojeg naroda i cipelom gađao predsjednika Amerike, to se hrvatskim novinarima ne može dogoditi , jer neki od njih bi punili topovske cijevi četnicima da brže gađaju Hrvatsku, kao što pune svoje portale s izjavama Francuza i Britanaca(uvije bili prijatelji Hrvatske?) Ipak, narod zna i prepoznaje duh svakog portala i novinar i glavnog uednika. A vaša vas majka sasvim sigurn nije naučila ljubavi prema Hrvatskoj!! Pozdarv i uživajte u bljuvotinama koje nam servirate, preživjet ćemo mi to, jer smo preživjeli na ovim prostorima i prije unatoč sluganima iz našeg naroda.

VL
DD
DDUVNJAK
08:51 21.04.2011.

Zločinački savez za EU čisti politički prostor. Bandića ,Keruma, Glavaša ,Sačića , ....

VL
CI
cici14
08:54 21.04.2011.

Hm A je vam naslov. Izgleda da je ovaj već gotov. A činjenice: Širom otvorili vrata, poslano po hitnoj proceduri, ako ga zastupnici izglasaju, ako uopće bude referenduma, onda ovoliko, ako ga ne bude onda onoliko. U ovoj priči Bandićić može mirno spavati još 40 godina poznavajuči ekspeditivnost i hitnost naše administracije. Ako i padne ironija će biti još veća, jer je pao na glupoj sitnici oko vrtića, gdje je u pravu, a što je pod njegovim gradonalčenikovanjem zamračeno brdo novaca, pojeo vuk magarca.

VL
KO
komentatorv2
08:56 21.04.2011.

ovaj zakon ipak treba doraditi. ako nekog na izborima izabere 150 000 ljudi, nije logično da Skupština s TREĆINOM važećih glasova inicira referendum na koji izađe 3500 aktivista iz varšavske koji glasaju protiv, a onda da to ima istu težinu kao i glasovi na izborima. pa čak i da to uspije, na izvanrednim izborima bi se moglo dogoditi da opet dobije bandić. u zakonu bi treebalo stajati da je opoziv načelnika moguć ako za njegovu smjenu glasa većina i ako za njegovu smjenu glasa jednako ljudi koliko je glasalo za njegov izbor.

VL
MM
Mladen Miletić
08:59 21.04.2011.

Vlada u Sabor poslala zakon za rušenje Milana Bandića, jel žele barem nešto pametno da naprave. Čudno je da zakon Sanader nije trebao kada jedan dan rušio Vladu drugi dan Kosor pa potom državne udare i ostale laži laži i ništa mu ne dokaži !!!

VL
Č7
čvor2.76
09:02 21.04.2011.

Izgleda da se največem zlu u povijesti Zagreba bliži kraj. Pitanje je tko umijesto njega????

VL
MI
misterija
09:02 21.04.2011.

Gdje je mesic, gdje je mesic da i to sredi?

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
09:19 21.04.2011.

Nikakvo čudo da se Vlada nastavlja ponašati kao biljarska kugla - kako je tko šutne, tako odleti. Konsternirana reakcijom javnosti zbog haaške etikete zločinaštva, osniva tim za pomoć generalima. Sudeći po dosad iskazanom talentu za činjenje štete državi i naciji, bolje bi bilo da ne radi ništa. Tako je i s ovim Zakonom o referendumu. U želji za što lakšom, izvodljivijom prevarom na referendumu o pristupnju u EU, ide \"hitno\" sa Zakonom u proceduru. Stupanjem tog zakona na snagu napravit će kaos u lokalnoj upravi. U roku od mjesec dana, Hrvatska će biti zatrpana referendumima. Što u ovom odnosu snaga i nije loše - osviješteni narod će jednostavno pomesti sve neradnike, lopove s načelničkih položaja! A i onaj prvi cilj radi kojeg Vlada žuri -će također biti ostvaren - GLASOVAT ĆEMO NE u EU. Onda bagro slijedi obračun prave pravne države sa svima vama koji ste nas zayebavali zadnjih 15 godina!!!

VL
MM
Mladen Miletić
09:24 21.04.2011.

21.04.2011. u 09:02h čvor2.76 je napisao/la: Izgleda da se največem zlu u povijesti Zagreba bliži kraj. Pitanje je tko umijesto njega???? Naravno neki novi \"poćetnik\" domači HRVAT i koji treba da se dobro uči na svojim greškama.. Onaj tko ne ne živi u Zagrebu i dodje povremeno zapazi da je Bandić od selendre počeo i dobrim djelom izgradio metropolu... Šta če drugi raditi ostaje za vidjeti. Bandiću neče škoditi odmor i sloboda umjesto da se prepire sa pametnima koji trpe to jako samo zato što hercegovac vlada gospodari Zagrebom.. Opet tako sposobnoga čemo dbiti vjerujem za 200 godina ?

VL
DU
Deleted user
09:50 21.04.2011.

Vlada pokušava zaboraviti Hašku presudu, a i novinari joj pomažu.

VL
KT
Karika Tura
10:01 21.04.2011.

Čujte , HDZ-u i SDP-u u dogovorima uvijek uspije nekog srediti. Bandića pa Keruma. Ili HRT......:) Osim toga potencijalni haaški uznici Jarnjak i Šeks uvijek su znali koga treba postaviti na mjesto predsjednika kako bi ostali slobodni a koga smaknuti poput Korade-a ili Pukanića .

VL
MI
mirac
10:01 21.04.2011.

Fino imaju novaca za izbore! Samo trošiti što više. Ako im je netko stao na žulj IZBORI! Glupi narod će platiti. Tko ignorira izbore- koga nema bez njega se može! Sve ih trba smjeniti sve zabraniti im da se bave politikom. Samo misle kako će se što više obogatiti a narod i država koga briga za to. Dovoljno će biti da sami sebe izaberu. Fino sve ste sami sebi uredili zakone, doći će i vama kraj, ničija nije do zore pa neće ni vaša doćićete i vi svi nared. Stižu nove generacije koje se nedaju veslati nećete dugo!!!!!!!!!!

VL
KT
Karika Tura
10:02 21.04.2011.

Čujte , HDZ-u i SDP-u u dogovorima uvijek uspije nekog srediti. Bandića pa Keruma. Ili HRT......:) Osim toga potencijalni haaški uznici Jarnjak i Šeks uvijek su znali koga treba postaviti na mjesto predsjednika kako bi ostali slobodni a koga smaknuti poput Korade-a ili Pukanića . I Mesića i Josipovića postavila su ova dvojica hadezeovaca . To svi znamo :))

VL
OB
-obrisani-
10:04 21.04.2011.

Aha, sad bi referendum vrijedio - a kad je trebalo odlučivati o kradezeu , onda niti 800.000 potpisa nije bilo dovoljno.. zanimljivo..

VL
NI
Nikahr80
10:05 21.04.2011.

Opet senzacionalan naslov a sadržaj ništa konkretno. Hoće li se ovaj zakon odnositi i na referndum recimo o smjeni premijerke i njenog divnog kabineta?

VL
BH
bhorvat
10:14 21.04.2011.

Bandić je za Hrvatsku isto što i Gadafi za Francusku i Britaniju. Svi se koprcaju u vlastitome blatu a Gadafi i bandić zijevaju :))

VL
SW
swimm
10:22 21.04.2011.

koliko sjednica u prazno puta 300 000 kn..puff..pa malo refendum milja,dvije, 5...dobra plaća za sve to vrijeme, malo meze ,kavica,drkica ,neka nova foteljica, tup sam ko ku_rac,ali drugi placaju dok ja odlucujem....i penzijica je tu sa mojim rođom forma nesposobnogg i neškolovanog šljama.

VL
DA
darko9
09:44 21.04.2011.

dali taj zakon vrijedi i za načelnike opčina

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.