Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restrukturiranje

Vlada sufinancira objavljivanje Vjesnika sa 18 milijuna kuna

'23.06.2010., Zagreb - Vjesnik, redakcija  . Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Žarko Bašić/Pixsell
17.03.2011.
u 17:31

Sufinanciranje je nužno da bi do sredine 2012. društvo Narodne novine-PRESS d.o.o. kao nakladnik Vjesnika postalo sposobno samostalno financirati objavljivanje lista

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je donijela Odluku o sufinanciranju izlaženja dnevnih novina Vjesnik za 2011. sa 18 milijuna kuna.

Kako se ističe, sufinanciranje je nužno da bi se završio proces racionalizacije i restrukturiranja poslovanja te kako bi do sredine 2012. društvo Narodne novine-PRESS d.o.o. kao nakladnik Vjesnika postalo sposobno samostalno financirati objavljivanje lista Vjesnik.

Ključne riječi

Komentara 14

X2
xychhr-200
19:08 17.03.2011.

A s kojim pravom \"Vlada\" poklanja proračunski novac..??? Toj gamadi se ne smije dati niti kamen na čuvanje... jer bi i to ili požderali, ili rasprodali... ili jednostavno bacili u vodu... kao što su to napravili s cijelom državnom imovinom.

Avatar florenz
florenz
21:09 17.03.2011.

Sad bar znamo koje novine su režimske. Tako je to: kad im se plati - zna se kako moraju poštovatio vladime \"istine\". Na svim \"otvaranjima\" imat će čast da prvi slikaju i hvale.

JB
josip broz
19:01 17.03.2011.

Ali zato VL ne treba državna pomoć. Njega financira Todorić i mudraci sa Siona. VL ne smije objaviti ništa loše o Todoriću i židovima jer o njima objavljuju samo plaćene oglase koje prodani novinari uobličavaju u nesuvisle članke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije