Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na osobni zahtjev

Vlada razriješila pomoćnika ministra sporta Petra Skansija

Petar Skansi
Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.06.2014.
u 17:18

Proslavljeni košarkaš i trener za pomoćnika sada već bivšeg ministra obrazovanja Željka Jovanovića došao je 2012. godine.

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice na osobni zahtjev od 30. lipnja razriješila pomoćnika ministra znanosti, obrazovanja i sporta Petra Skansija.

Proslavljeni košarkaš i trener za pomoćnika sada već bivšeg ministra obrazovanja Željka Jovanovića došao je 2012. godine. Ministar Jovanović smijenjen je s ministarske funkcije nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a na kojoj je iz stranke izbačen Slavko Linić, a na njegovo mjesto u ministarstvu je imenovan bivši dekan FER-a Vedran Mornar.

Prema priopćenju Vlade, Skansi je razriješen dužnosti na osobni zahtjev te će funkciju obavljati do kraja lipnja. Novog pomoćnika će si vjerojatno izabrati novi ministar Mornar.

>>Skansi: Šuker je Jovanoviću zabranio da dodijeli pehar!

>>Skansi: Sportska inspekcija otkrila pupčanu vrpcu Dinama i Lokomotive

Komentara 7

ZD
zdepar
21:03 24.06.2014.

odlaze nekompetentni , ali podobni - SSS ( i to na sportski način), - savjetnik u ministarstvu ZNANOSTI.....

PE
perfa57
18:10 24.06.2014.

Čovjek ni kriv ni dužan sa srednjom školom postao pomoćnik ministra. Stručnu spremu i znanje nije imao, ali je ideološki bio podoban. Pokupio novce i vratio se u svoju deželu, gdje iznajmljuje kuću našem ministarstvu.

ZS
zorom.sigur
18:18 24.06.2014.

To su sisavci okoceni od ZLOCINACKE komunjarske TRULEZI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije