Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražen Klarić

VL Premium nudi sadržaj za one koji traže više

Dražen Klarić
08.06.2021.
u 07:02

Kvaliteta, analitičnost, korisnost bit će osnovni postulati kojima će se voditi naši najbolji novinari, reporteri i eksperti. Kvaliteta ima svoju cijenu, a diktirate je vi, naši čitatelji, te neovisni i kvalitetni novinari

Dragi čitatelji, od danas vaš Večernji list pokreće digitalnu pretplatu – VL premium. Iako je korona u naše živote donijela mnoga ograničenja, Večernjakov tim cijelu je prošlu godinu i prvi dio ove godine intenzivno pripremao i provodio niz novih projekata. Prošlog ljeta uspješno smo pokrenuli novu Nedjelju, koja je među više od 600 novina iz cijelog svijeta ušla u finale najboljeg svjetskog tiskanog proizvoda, potom smo ujesen predstavili i novu Subotu, a sad je vrijeme za novi digitalni iskorak – naplatu digitalnog sadržaja.

Ali ne brinite se, društveno odgovoran sadržaj, sve vijesti, najzanimljivije događaje, korisne savjete, videoprijenose i dalje ćete moći čitati i gledati besplatno. VL premium obogatit ćemo i proširiti novim pričama, dokumentarnim filmovima, videoemisijama. Ponudit ćemo čitateljima našeg portala još više kvalitetnog, zanimljivog i atraktivnog sadržaja. Dubinskim analizama, komentarima, reportažama, istraživačkim pričama i intervjuima naši kućni i vanjski autori beskompromisno će vam ponuditi profesionalno uravnoteženu informaciju te je obogatiti i nadograditi pružajući vam što širi pogled na domaće i svjetske događaje. Niskim strastima i podilaženju ulaz je ovamo strogo zabranjen.

Našem timu pridružit će se i brojni novi, i domaći i strani autori. Mi u Večernjem listu držimo da su ulaganje u kvalitetno novinarstvo, vrhunske profesionalce, i suradnja s ekspertima iz različitih područja jedini način da zadržimo i nadogradimo visoke profesionalne standarde i učinimo svoj sadržaj potpuno korisnim za hrvatske građane. Takav sadržaj želimo vam ponuditi u svojoj digitalnoj pretplati. Osluškivat ćemo kao i dosad vaše želje, zahtjeve. Činimo to već više od šezdeset godina, koliko traje posebna veza nas večernjakovaca i vas, naših čitatelja.

 

Bili smo zajedno u najtežim i najsretnijim trenucima, bili smo vaše oči i uši diljem Hrvatske i svijeta. Tražili smo za vas odgovore uporno i beskompromisno. Informirali, kritizirali, hvalili. Večernji list bio je zbog vas, svojih čitatelja, više od pukog kroničara: od prvog broja bili smo aktivni sudionici društvenih kretanja, inicijatori promjena, akcija i izbora, promotori izvrsnosti i kritičari prosječnosti. To što smo zajedno stvarali u ove gotovo 63 godine sada želimo dodatno obogatiti. Večernji list premium nudi sadržaj za one koji traže više. Kvaliteta, analitičnost, korisnost bit će osnovni postulati kojima će se voditi naši najbolji novinari, reporteri i eksperti. Kvaliteta ima svoju cijenu, a diktirate je vi, naši čitatelji, te neovisni i kvalitetni novinari. Pridružite nam se u otkrivanju novih, neispričanih priča.

 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije