Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puštena uz jamčevinu

Vjeroučiteljica (27) katoličke škole silovala učenika (14)?

školske stolice
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
10.11.2013.
u 22:32

Nakon što su saznali za vezu njihova sina i učiteljice, Amandu su policiji prijavili roditelji dječaka, a policajci su na mobitelu učiteljice pronašli fotografije i video snimke sastanaka

Amanda Iles ( 27), bivša učiteljica vjeronauka, suočena je s optužnicom za silovanje zbog seksualnog odnosa s 14- godišnjim učenikom katoličke škole "Archbishop Stepinac" u White Plainsu u državi New York. Nakon što je dala otkaz u lipnju ove godine, nakon godinu dana predavanja u toj školi, preselila se u Kaliforniju. Policija je izvijestila da je s učenikom imala seksualne odnose tijekom lipnja te srpnja ove godine, javlja Huffington Post.

Nakon što su saznali za vezu njihova sina i učiteljice, Amandu su policiji prijavili roditelji dječaka, a policajci su na mobitelu učiteljice pronašli fotografije i video snimke sastanaka. Amanda se proteklog tjedna vratila u New York i dobrovoljno se predala policiji, a puštena je da se brani sa slobode uz jamčevinu od 25 tisuća dolara.

Na saslušanju je rekla da se ne osjeća krivom, a početak suđenja zakazan je za prosinac.

>>Petorica mladića zvjerski silovala maloljetnicu u Zadru

Komentara 10

Avatar Vuglec
Vuglec
07:42 11.11.2013.

Evo samo malo fali pa da pristrane novinarke Večernjeg lista ovo proglase ljubavlju!? Ovo treba nazvati pravim imenom kao u obrnutim slučajevima kada 27-godišnjak ima spolne odnose sa 14-godišnjakinjom, pedofilija!?

1A
        1A        
08:41 11.11.2013.

Samo kompletni idiot vjeruje u ovo

Avatar kobra11
kobra11
15:59 11.11.2013.

vučina 11.11.2013 u 08:12h . . . da je tvoja maloletna ćerka od 14 godina imala sex sa duplo strarijim muškarcem nebi nazvao sihovanje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije