Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuli na cesti

Vjenčali su ih u grobu: Dva prstena stavili između lijesova Denisa i Ines

prometna nesreća
14.01.2015.
u 22:03

"Zajedno su otišli u smrt i odlučili smo da vječno ostanu skupa", kazali su članovi njihovih obitelji.

Na mjesnom groblju u Okučanima pokopani su 18-godišnji Denis Đanija i 17-godišnja Ines Tadić koji su prošli tjedan poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći kod Novske, pišu 24sata.

"Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Nisu se razdvajali. Nažalost, zajedno su otišli u smrt i odlučili smo da vječno ostanu skupa", kazali su članovi njihovih obitelji.

Njihovi lijesovi su u isto vrijeme spušteni u zajedničku grobnicu, a između njih je položen bijeli jastučić na kojem su povezana dva prstena što znači da su ih simbolički vjenčali u grobu.

 

Dvoje maturanata, koji su dvije godine bili u vezi, smrtno je stradalo u petak popodne kada je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad Opel tigrom, u kojoj je bila i njegova djevojka Ines. Sletjeli su u kanal i zabili se u ogradu obiteljske kuće u naselju Jazavica. Djevojka je na mjestu preminula, a on je prevezen u bolnicu, ali ga liječnici nisu uspjeli spasiti.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Na molbu Denisove obitelji, Ines i on bit će pokopani u isti grob

>>'Vozio je auto i prije nego što je položio, volio je brzu vožnju'

>>U trostrukom sudaru smrtno stradali 18-godišnji mladić i djevojka

Komentara 19

Avatar NikadRobom
NikadRobom
22:23 14.01.2015.

Laka Vam zemlja djeco.

Avatar Equinox
Equinox
02:27 15.01.2015.

Mještani če Đanija pamtili po brzoj vožnji kroz naselja.

NA
navigra
04:00 15.01.2015.

Meni je ovo malo morbidno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije