Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Vjeko je izbačen iz kamiona našičkih registracija, policija provodi kriminalističko istraživanje

Foto: Privatni album
1/6
10.03.2020.
u 20:26

Maleni bijeli pas ostavljen je u Lazini Čičkoj, a svjedok događaja sve je dojavio velikogoričkom Skloništu za životinje

Maleni Vjeko pronađen je u Lazini Čičkoj. Gdje je živio do 24. veljače, kad je ostavljen kao ‘drek na cesti’, još uvijek se ne zna. Poznato je da je do mjesta gdje je izbačen stigao u bijelom kamionu našičkih registracija. Svjedok događaja, koji je zapisao i registraciju kamiona, sve je dojavio velikogoričkom Skloništu za životinje u Jagodnom, a oni su spasili psa i prijavili policiji. Koja već treći tjedan provodi kriminalističko istraživanje.

– Policijska postaja Velika Gorica zaprimila prijavu Skloništa za životinje. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, nakon što se utvrdi činjenično stanje o svemu ćemo obavijestiti nadležnu veterinarsku inspekciju i poduzeti sve zakonske mjere iz domene policije – odgovaraju tako iz Policijske uprave zagrebačke na naš upit što su do sada napravili i jesu li pronašli vlasnika kamiona.

Foto: TOMAŽ SKALE

I dok policija ‘istražuje i utvrđuje činjenično stanje’, iako je nejasno što treba istraživati kad su dobili sve podatke, maleni Vjeko privikava se na život u skloništu. Imao je puno sreće što je živ dočekao ljude koji su ga spasili, a sad traži sreći na putu u svoj novi dom iz kojeg ga neće izbaciti.

– Ima samo osam mjeseci i prava je dobrica. Ostat će manjeg rasta, nježan je i rado se igra sa psima. Mazi se sa svakim tko mu se nasmiješi, lijepo hoda na povodcu i jako je drag. Zaslužio je dom s puno ljubavi – opisuju volonterke Vjeku. Poželite li ga udomiti, možete ih nazvati na 099/21-21-749, a možete se javiti i u sklonište na 095/40-00-567.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Krotila2
21:49 10.03.2020.

Malenom Vjeki želim sretno udomljavanje(što će se i desiti),a počinitelja brutalno izudarati metalnim šipkama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije