Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadni dopis iz Mađarske

Vitković: Mađari su iznenada zatražili sastanak

vitković
Arhiva
08.02.2010.
u 19:21

Miroslav Vitković kaže da Podravka do ugovora s OTP-om pokušava doći i uz pomoć svoga pravnog zastupnika Ivice Crnića, bivšeg šefa Vrhovnog suda.

Nakon što je mađarska OTP banka mjesecima odbijala komunikaciju s Podravkom, a u prosincu njezinu izaslanstvu odbila pokazati tajne ugovore, iz Budimpešte je prošli tjedan u Koprivnicu stigao zanimljiv dopis.

– Zatražili su sastanak, a mi smo im u petak odgovorili da je to moguće jedino ako ugovori o našem međusobnom odnosu budu na stolu – izjavio je danas Miroslav Vitković, šef Podravkine uprave.

On još nije vidio sporne ugovore, a tvrdnje šefa NO-a Ljube Jurčića da je upoznat sa sadržajem dokumenata u kojima se spominju i Inine dionice nije želio komentirati.

– Je li se Podravka obvezala da će MOL-ovim novcem pod nekim okolnostima kupovati Inine dionice? Sve ide prema tome, ali o tome još mogu samo nagađati – rekao je Vitković.

Kaže da Podravka do ugovora s OTP-om pokušava doći i uz pomoć svoga pravnog zastupnika Ivice Crnića, bivšeg šefa Vrhovnog suda, ovlaštenog za komunikaciju s DORH-om.

Komentara 8

BT
bili-tartuf
20:19 08.02.2010.

\"puno baba, kilavo dete\"....

OB
-obrisani-
19:36 08.02.2010.

MOL treba \"iznenada\" protjerati iz Hrvatske.........

ZA
zagreb23
19:50 08.02.2010.

Mesić sve zna. Treba ga pitati tko mu je platio boravak u Hotelu Kempinski u Savudriji u predsjedničkom apartmanu gdje boravak košta oko EUR 10.000,00 (deset tisuća). Novinare to ne zanima. Pitanje je da li on to nekome treba prijavati,, platiti porez, što je dao za uzvrat Kempinskom.. i tako dalje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije